Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 verschijnt in een ‘Pink Volt’ colorway

6 augustus 2020 22:36
De Nike Air Max 90 verschijnt in een ‘Pink Volt’ colorway

Dat de Nike Air Max 90 dit jaar 30 jaar bestaat zal niemand ontgaan zijn. Nike is al flink bezig geweest door verschillende colorways te releases en zelfs slides op de markt te brengen! De nieuwe ‘Pink Volt’ kan worden toegevoegd aan de releases van 2020, want dit jaar zal de sneaker nog gereleased worden.

De Air Max 90 werd voor het eerst gereleased in 1990, ondertussen gaat de sneaker al 30 jaar mee en dat is groots gevierd door Nike. Bijvoorbeeld door een hoop te gekke nieuwe colorways te releasen maar ook klassieke colorways terug te brengen.

Nike Air Max 90 ‘Pink Volt’ | DC1865-600

Het bovenwerk van de Air Max 90 ‘Pink Volt‘ bevat veel verschillende kleuren. Zo zien we fel roze en bruin op de overlays. Te toebox en de enkel is van een wit grijzig mesh. Verder op de sneaker zijn de kleuren oranje, neon geel en blauw terug te zien. Deze colorway is een echte musthave voor bijvoorbeeld dit heerlijke weer of gewoon om jouw outfit helemaal compleet te maken!

Wanneer deze te gekke colorway gereleased zal worden is nog even de vraag, wel zal de sneaker naar verwachting in 2020 nog gedropt worden. Er zal dan een prijskaartje aanhangen van €140,- en je kan de sneaker natuurlijk bemachtigen via Nike. Voor nu kan je de sneaker hieronder bewonderen. Bekijk de releasekalender en volg ons op social media om altijd op de hoogte te blijven!

Nike Air Max 90 'Pink Volt'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: Nike