Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 SE ‘Enigma Stone’ komt er aan

10 september 2020 20:44
De Nike Air Max 90 SE ‘Enigma Stone’ komt er aan

Dit jaar heeft de Nike niet stilgezeten met nieuwe AM90 releases. Aangezien het de 30ste verjaardag is van dit model waren de vele nieuwe releases al voorspeld. Deze nieuwe Air Max 90 ‘Enigma Stone’ introduceert echter ook weer nieuwe details. Het geliefde silhouet krijgt namelijk een mooi ingetogen kleurenpalet met een camo printje.

Nike Air Max 90 SE ‘Enigma Stone’ | CT1688-001

Op het bovenwerk vind je verschillende materialen in verschillende kleuren. De basis van de sneaker komt dan ook in een subtiele ‘Enigma Stone’ kleur. Iets minder subtiel, maar goed toegepast, is de camo print op de heel van de sneaker. Met militair-geïnspireerde details neemt de tong een bekend detail over van de Off-White X Nike sneakers. De tong heeft namelijk een ‘Deconstructed’ afwerking. De swooshes, mudguard en branding op de hiel geven verder toe aan de gebruikte grijstinten. De leren overlays worden opgebroken door de zilveren ‘AIR MAX’ branding, dat mooi in contrast staat met de ‘Enigma Stone’ kleur.

Release info

De release laat echter nog even op zich wachten. Deze Nike Air Max 90 zal waarschijnlijk voor het einde van het jaar op Nike worden gelanceerd. Tot die tijd kun je genieten van de foto’s van de sneaker hieronder.


Nike Air Max 90 SE 'Enigma Stone'

CT1688-001 · Prijs vanaf €262,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 Enigma Stone
Air Max 90 Enigma Stone
Air Max 90 Enigma Stone
Air Max 90 Enigma Stone