Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max 90 ‘Safari Mix’ dropt in 2022

15 december 2021 15:00
De Nike Air Max 90 ‘Safari Mix’ dropt in 2022

Na de release van de Nike Air Max 90 ‘Safari’ begin december 2021, kondigt Nike nu de ‘Safari Mix’ aan. De sneaker heeft evenals zijn voorganger een dierenprint op zijn upper. De nieuwe colorway heeft nog geen officiële release datum, maar wordt in 2022 verwacht.

De ‘Safari Mix’ heeft een witte upper. De overlays hebben verschillende kleuren en materialen gekregen. Zo combineert de sneaker verschillende dierenprints en is er een harig element op de hiel gezet. De veterogen hebben het bekende ‘Safari’ motief. Het ‘Safari’ patroon maakte zijn eerste vertoning op de Nike Air Safari in 1987 en kleurt wit met zwart.

Dit patroon is sindsdien al meerdere malen teruggekomen. Zo kwam het motief terug op de recente Air Max 90 ‘Safari’, de Air Max 1 ‘Atmos Safari’ uit 2002 en de SB Dunk Low Pro QS ‘Safari’. Nu ook op de ‘Safari Mix’ en maakt het zijn vertoning bij de veterogen en op de mudguard bij de neus.

Ook maken de kleuren paars, turquoise, rood en oranje hun vertoning. Op het middenpaneel is een suède overlay geplaatst en deze kleurt turquoise aan de binnenkant van de voet. Aan de buitenkant heeft dit element een bruine kleur gekregen. De Swoosh kleurt wit en is van leer. Onder de Swoosh maakt een tijgerprint zijn vertoning.

De Nike Air Max 90 ‘Safari Mix’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel wordt de sneaker in 2022 verwacht.

Nike Air Max 90 Safari Mix
Nike Air Max 90 Safari Mix
Nike Air Max 90 Safari Mix