Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Pink’ dropt binnenkort met een OG color blocking

22 maart 2021 21:00
De Nike Air Max 90 ‘Pink’ dropt binnenkort met een OG color blocking

De Nike Air Max 90 keert terug naar zijn OG-stijl color blocking. Niet alleen exclusief voor de heren, maar ook voor de ladies. De nieuwe Nike Air Max ‘Pink’ is bedekt in een colorway waarin twee heerlijke roze tinten zijn te zien. Lees verder voor de details!

Nike Air Max 90 ‘Pink

In 1990 kwam de eerste Nike Air Max 90 uit, ontworpen door Tinker Hatfield. Sindsdien is de Air Max 90 niet meer weg te denken uit de kasten van sneaker liefhebbers. De eerste colorway ‘Infrared’ had een heerlijke color blocking en de Air Max 90 releases met de OG color blocking lijken het sindsdien altijd goed te doen. Wij zijn ervan overtuigd dat ook deze colorway met roze tinten de shops uit zullen vliegen. Deze Nike Air Max 90 ‘Pink’ maakt gebruik van wit mesh over het bovenwerk, terwijl een grijze kleur de leren overlays siert. Roze tinten bedekken de Swoosh, het merk op de zijkant, de Air Max unit, tong merk, bovenste oogje en de hiel. Een witte tussenzool en een driekleurige rubberen buitenzool in de kleuren donkerroze, grijs en lichtroze, maken de look af. Over het spatbord loopt zwart nubuck, wat voor een fijn contrast zorgt op de sneaker. Check hieronder de eerste beelden van deze WMNS Air Max 90.

By Nike

Release informatie | DM3051-100

Het silhouet is binnenkort verkrijgbaar vanaf €150,- via Nike en geselecteerde retailers. De exacte datum is helaas nog niet vrijgegeven, maar zoals jullie weten zijn jullie de eerste die het weten als er nieuwe informatie vrijkomt. Just be ready voor deze release die in 2021 zal plaatsvinden!

Nike Air Max 90 WMNS 'Pink'

DM3051-100 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders

Via onze nieuwspagina houden wij jullie op de hoogte over de tofste sneakers uit de Nike Air Max lijn. Volg ons ook op Instagram en download de app om dagelijks sneaker related content voorbij te zien komen en natuurlijk kans te maken op verschillende prijzen voor de 10 days of air max! Ben je benieuwd naar upcoming sneakers? Check dan naast de app, ook onze releasekalender. Hiermee houden wij jullie op de hoogte over alle upcoming releases.