Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Pastel Pink’ komt in zijn oude vorm

20 februari 2020 10:24
De Nike Air Max 90 ‘Pastel Pink’ komt in zijn oude vorm

De Air Max 90 wordt in 2020 actief uitgebracht. Dit is niet voor niks, het model bestaat namelijk dit jaar alweer 30 jaar en dit wordt groots gevierd. Naast het feit dat het model heel veel nieuwe colorways gaat krijgen of al gekregen heeft zijn er ook een paar kleine aanpassingen gedaan aan het model. De ontwikkelaars van Nike hebben het oude basis model van de Air Max 90 weer gebruikt om de oude ‘shape’ weer terug te brengen. Voor de volgende release geeft Nike de Air Max 90 ‘Pastel Pink’ een paars/grijze colorway.

Deze nieuwe colorway op de Air Max 90 is eigenlijk weer opgebouwd vanuit de oude colorway. De colorblocking van de Nike Air Max 90 bestaat voornamelijk uit twee tot drie basiskleuren in combinatie met een extra felle kleur. In dit geval bestaat de colorblocking uit licht grijs en wit in combinatie met een pastelroze kleur. Het gehele bovenwerk is gemaakt van leer. Ook op deze colorway zien we de oude stitching over de swoosh voorbijkomen.

De Air Max 90 is door de afgelopen dertig jaar uitgegroeid tot een echte klassieker. Zowel in Nederland als in de rest van Europa wordt het model erg gewaardeerd. Met het dertig jarige bestaan van het model kunnen alle AM90 fans dit jaar hun geluk niet meer op.

Deze Nike Air Max 90 ‘Pastel Pink’ is momenteel al beschikbaar via Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Check de Sneakerjagers Releasekalender waar en hoe jij deze toffe sneakers kunt bemachtigen!

Nike Air Max 90 LTR

CD6864-002 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders
Max 90 'Pastel Pink'
Max 90 'Pastel Pink'
Max 90 'Pastel Pink'