Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Orange Camo’ released binnenkort

24 juli 2020 14:03
De Nike Air Max 90 ‘Orange Camo’ released binnenkort

Nieuwe colorways voor de Air Max 90 blijven maar binnen stromen en dat is niet gek, want de 30e verjaadag van een icoon moet goed gevierd worden. De Air Max 90 krijgt dit keer een orange camo make-over.

De Nike Air Max 90 werd gereleased in 1990 en was ontworpen door Tinker Hatfield. Nast de Air Max 1 was de Air Max 90 Nike’s meest populaire sneaker. Uitgebracht in een ‘infrared’ colorway, is de Air Max 90 geïnspireerd door auto sport en is dit terug te zien in de hiel patch. Na dertig jaar heeft de Air Max 90 vele colorways en varianten gezien. De dertig jaar oude sneaker is en blijft altijd een icoon.

Nike Air Max 90 ‘Orange Camo’ | CZ7889-001

Het bovenwerk van de Air Max 90 is gemaakt van een combinatie die niet vaak voorkomt op de sneaker. Zo is er canvas materiaal gebruikt op de toebox en gebied rondom de enkel, nubuck op de midfoot en mudguard en leer gebruikt op de Swoosh. Het meest opvallende op de sneaker is natuurlijk de orange camo. Deze camo bevind zich op de toebox en gebied rondom de enkel. Over deze orange camo zitten de zwarte nubuck overlays. Het bovenwerk wordt afgemaakt door oranje details op de eyestays, hiel patch en Swoosh. Onder de upper zit een wit met oranje midsole.

Een releasedatum voor de sneaker is nog niet bekend, maar wordt ergens in 2020 verwacht bij Nike voor €140,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike Air Max 90 'Orange Camo'

CZ7889-001 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 'Orange Camo'
Air Max 90 'Orange Camo'
Air Max 90 'Orange Camo'
Images by Nike