Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Moskou’ dropt zeer binnenkort

9 november 2020 18:57
De Nike Air Max 90 ‘Moskou’ dropt zeer binnenkort

De Nike Air Max 90 ‘Moskou’ dropt zeer binnenkort. Je zal het ongetwijfeld een keer voorbij hebben zien komen, de Nike Air Max 90 bestaat dit jaar alweer 30 jaar en dat is Nike nog steeds uitgebreid aan het vieren. Deze colorway is geïnspireerd op de geschiedenis van de architectuur van de Russische stad Moskou.

Dertig jaar geleden kwam de Air Max 90 voor het eerst op de markt, en is ondertussen een van de meest favoriete Nike modellen. Het is de afgelopen maanden al goed gevierd dat dit Nike model al zolang meegaat door middel van verschillende colorways en zelfs de slides. De eerste sneaker met de Air technologie gaat veel verder terug. Echter zat de Air Unit toen nog in de zool zonder dat deze zichtbaar was. Ondertussen weten we niet meer beter dan dat we de Air Unit zien. De Air Max 90 kent door de jaren heen ongekend veel colorways en samenwerkingen en blijft een favoriet!

Nike Air Max 90 ‘Moskou’ | DC4466-001

Op het bovenwerk van de Nike Air Max 90 ‘Moskou’ zien we met name de kleur grijs, dit is een eerbetoon aan de constructies van de stad. Op deze sneaker wordt gebruik gemaakt van leer en suède. Wat de sneaker speciaal maakt zijn niet alleen de felle kleuren blauw en oranje, maar ook de reflecterende elementen op de sneaker. Dit refereert naar de nachtverlichting die de stad reflecteert. Op de hak van de sneaker zien we ‘Speed’ en ‘City’ staan in het Cyrillisch.

Nog heel even geduld, maar op 14 november is het dan eindelijk zover. Je kan dan eindelijk de Nike Air Max 90 ‘Moskou’ scoren voor €160 bij Nike en in de SNKRS app. Hieronder kan je de sneaker checken, en om altijd op de hoogte te blijven van alle releases en updates kan je ons volgen op Instagram en natuurlijk de releasekalender in de gaten houden.

Nike Air Max 90 MHL 'Moscow'

DC4466-001 · Prijs vanaf €306,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 Moskou
Air Max 90 Moskou
Air Max 90 Moskou
Images by: Nike