Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘London’ is een eerbetoon aan de werknemers van Royal Mail

28 februari 2020 15:15
De Nike Air Max 90 ‘London’ is een eerbetoon aan de werknemers van Royal Mail

Maandag 2 maart dropt Nike, na lange periode van onzekerheid of ze wel überhaupt wel in de EU zouden droppen, het Air Max 90 ‘City Pack’ met onder andere de Nike Air Max 90 ‘London’ colorway.

De twee andere colorways, of beter gezegd City’s, die tezamen zullen verschijnen zijn de Air Max 90 ‘Paris’ en de Air Max 90 ‘Shanghai’.

Nike heeft met het ‘City Pack’ een heuse wereldreis gemaakt om het 30 jarige bestaan van de Air Max 90 te vieren. De sneaker is inmiddels geland in de hoofdstad van Groot-Brittannië, Londen, waar Nike de volgende colorway inspiratie haalt uit de postbezorgers van Royal Mail.

Nike Air Max 90 ‘London’

De Nike Air Max 90 ‘London’ brengt een hommage aan de standvastige werknemers van de Royal Mail in Londen. Details zoals kronen op de veters en kleuren die zijn geïnspireerd op Royal Mail uniformen zijn een knipoog naar degenen die elke dag weer geweldige prestaties leveren. De upper heeft een ‘University Red/Midnight Navy’ basis met ‘University Gold’ details. De zwarte Swoosh heeft een V-vormig design die geïnspireerd is op de bestelwagens van de Royal Mail in de UK.

Het materiaal in het bovenwerk lijkt op dat van de jasjes van postmedewerkers. Verder zorgen de materialen (stof en leer) op het bovenwerk voor een goede ventilatie en stevigheid om de voet. De inmiddels vertrouwde Nike Air demping zorgt voor langdurig comfort en het Royal Air Mail stamp label op de tong, met daarop de mede-oprichter van Nike, Bill Bowerman, maakt de sneaker helemaal af.

Nike Air Max 90 City Pack 'London'

CJ1794-600 · Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'London'
Nike Air Max 90 'London'
Nike Air Max 90 'London'

Release info

De Nike Air Max 90 Premium ‘London’ zal vanaf maandag 2 maart om 09:00 uur verkrijgbaar zijn via Nike.com. De verwachting is dat deze Nike Air Max 90 ‘City Pack’ direct zal uitverkopen, dus zorg dat je op tijd achter de pc/laptop of mobiel zit. Mocht je een reminder willen? Download de Sneakerjagers app (iOS of Android) en zet een een alert!