Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 Flyleather heeft een make-over gekregen van Ruohan Wang

12 september 2020 20:00
De Nike Air Max 90 Flyleather heeft een make-over gekregen van Ruohan Wang

Ruohan Wang staat bekend om haar creativiteit te uiten via verschillende kunstmediums, zoals schilderen en illustreren. Nu duikt ze in de wereld van sneakers met een aankomende samenwerking met Nike. Er zal een collectie verschijnen waarin iconische modellen te vinden zijn. Een van de modellen is de Air Max 90 Flyleather en daar zullen wij jullie nu meer over vertellen.

De kunstenaar Ruohan Wang is een illustrator, schilder en beeldend kunstenaar gevestigd in Berlijn, Duitsland. Ze is geboren in China en daar ook voor een deel opgegroeid. Ze studeerde het vak van illustraties aan de Berlin University of Art. De focus van haar werk ligt voornamelijk op het interactieve experiment tussen illustratie, objectieve en geïmproviseerde esthetiek.

Ruohan Wang x Nike Air Max 90 Flyleather | CZ3992-900

Creatievelingen die werkzaam zijn in Berlijn staan bekend om hun levendige kleurgebruik. Ook maken ze vaker gebruik van afbeeldingen. Omdat ze hiervan zo vaak gebruik maken is het volkomen logisch dat er is gekozen voor een volledig witte basis. Enkele afbeeldingen, van bloemenvormen en aardetekens tot aan Chinese karakters. Deze afbeeldingen zijn verspreid over het gehele bovenwerk. De toebox is verwerkt in een blauwe kleur, evenals de Swoosh. Rondom de enkel is een paarse kleur te vinden. Als we afzakken naar de zool zien we een neon groene kleur die de Air Unit omarmt, terwijl de Air Unit zelf een gele kleur heeft gekregen.

De release van de Ruohan Wang x Nike Air Max 90 Flyleather staat momenteel gepland op 24 september 2020. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven van het laastste nieuws. Scroll naar benden voor afbeeldingen van de sneaker.


Ruohan Wang x Nike Air Max 90 Flyleather

CZ3992-900 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders
Ruohan Wang Nike Air
Ruohan Wang Nike Air
Ruohan Wang Nike Air