Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 90 ‘Shanghai’ van het City Pack dropt aanstaande maandag 2 maart 2020

27 februari 2020 12:30
De Nike Air Max 90 ‘Shanghai’ van het City Pack dropt aanstaande maandag 2 maart 2020

Aanstaande maandag, 2 maart, is het moment eindelijk daar. Dan zal Nike de Air Max 90 City Pack met o.a. deze ‘Shanghai’ colorway droppen om 09:00 uur via Nike.com.

De afgelopen tijd is Nike hard bezig geweest met het ontwerpen van nieuwe colorways op de Air Max 90. Deze keer is de colorway niet zomaar een colorway, deze heeft namelijk een speciale betekenis…

De Nike Air Max 90 bestaat dit jaar 30 jaar en om dat te vieren zijn er al vele nieuwe colorways bekend gemaakt. De Air Max 90 is niet zomaar een sneaker, tot de dag van vandaag is dit een van de bekendste modellen van Nike. Een echte klassieker dus. Daarbij is deze colorway niet zomaar een colorway. Deze is een eerbetoon aan alle mensen die eten bezorgen in Shanghai.

Nike Air Max 90 ‘Shanghai’ | Closer Look

De Nike Air Max 90 ‘Shanghai’ brengt een eerbetoon aan de scooterrijders die eten bezorgen in Shanghai. Met name de details aan de zijkant en op de tong zijn een hommage aan de maaltijdbezorgers en verwijzen naar het lef van scooterrijders die zulk belangrijk werk doen in de stad.

Verder staat de klassieke AM90 bekend om zijn comfortabele manier van lopen. Het rubber op het bovenwerk zorgt voor extra stevigheid in de schoen. De kleuren van de sneaker bestaan uit Zwart/Pacific Blue/University Gold/Metallic Silver. Als toffe finishing touch zijn de kleuren van de linkerschoen en rechterschoen omgedraaid. Zo is bij de linkerschoen de neus en het gedeelte rondom de Swoosh University Gold van kleur, en de achterkant is Pacific Blue.

Bij de rechterschoen is dit dus exact omgedraaid. De Swoosh is bij beiden Metallic Silver van kleur.

Wat het lopen op deze sneaker aangenaam maakt is de lichte Nike Air demping en het ondersteunende foam in de midsole. De belangrijke details zijn terug te vinden op de zijkant van de sneaker. Hier staan namelijk 5 sterren die staan voor het lef van de scooterrijders die belangrijk werk verrichten in de stad. Daarnaast heeft Nike een nieuw label ontworpen voor op de tong. Dit label is geïnspireerd op de Chinese bonnetjes wanneer je hebt betaald. Deze 5 sterren zijn hier ook weer op terug te vinden.

Nike Air Max 90 City Pack 'Shanghai'

CT9140-001 · Prijs vanaf €114,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 Shanghai
Air Max 90 Shanghai
Air Max 90 Shanghai
Air Max 90 Shanghai

Release info

De Nike Air Max 90 ‘Shanghai’ City Pack zal aanstaande maandag 2 maart releasen op Nike.com om 9:00. Voor €140,- kan jij dit paartje toevoegen aan jouw collectie.

Oja, en ben je ook benieuwd welke sneakers er binnenkort releasen? Houd dan onze releasekalender in de gaten voor meer informatie. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws!