Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 720 OBJ komt in een nieuwe colorway

24 juni 2019 13:24
De Nike Air Max 720 OBJ komt in een nieuwe colorway

Afgelopen vrijdag bracht Nike in samenwerking met Odell Beckham Jr. de ‘Young King of the Drip’ colorway uit. Nu is er een tweede colorway onderweg. Ook deze colorway is uitgewerkt op een Air Max 720 model. Het gaat om de Nike Air Max 720 OBJ ‘Desert Ore’.

Odell Beckham Jr. is professioneel American Football speler in de National Football League (NFL). Hij werd in 1992 geboren en speelt momenteel voor de Cleveland Browns. In 2014 maakte OBJ zijn debuut in professioneel American Football, dit deed hij bij de New York Giants. Al snel werd hij een groot favoriet onder de fans. In zijn eerste seizoen werd hij uitgeroepen tot ‘Rookie of the Year’. Ook werd hij enorm populair doordat hij tijdens een wedstrijd tegen de Dallas Cowboys een one-handed touchdown wist te maken terwijl hij achterover viel. Meerdere atleten noemden deze touchdown de beste catch die ooit is gemaakt.

Nike Sportswear Design Director, Eric Goto ,wilde grenzen verleggen in zijn manier van denken en ontwerpen. Zo kwam hij tot een vernieuwd variant op de Air Max 720. Dit deed hij in samenwerking met Odell Beckham Jr. Hieruit ontstond de Air Max 720 OBJ ‘Young King of the Drip’. Nu is er een nieuwe colorway onderweg.

Nike Air Max 720 x OBJ ‘Desert Ore’ | CK2531-200

Deze uitvoering van de Air Max 720 x OBJ is een stuk minder kleurrijk als de vorige colorway die afgelopen vrijdag uitkwam. De upper is gemaakt van meerdere lagen mesh, suède en leer in elegante beige en grijze kleuren. Deze colorway beschikt in tegenstelling tot de ‘Young King of the Drip’ colorway over weinig verschillende kleuren. Echter betekend dit niet dat de speciale details zijn verdwenen. Namelijk de velcro tong patch en de rood/witte tabs zijn terug te vinden op de upper. Ook is de inlegzool gemaakt van kurk. De sneaker wordt afgemaakt door een transparante Air Max 720 demping. Deze zool krijgt wat extra structuur door er een ertskleurige zool van te maken.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend voor deze nieuwe colorway. Wij verwachten dat hij deze zomer zal uitkomen voor €200,- via nike.com. Benieuwd naar hoe de nieuwe colorway eruit komt te zien? Scroll dan even naar beneden voor foto’s van de colorway.


Air Max 720 OBJ
Air Max 720 OBJ
Air Max 720 OBJ
Images by HYPEDC