Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 270 React komt in het brons

8 juni 2020 14:35
De Nike Air Max 270 React komt in het brons

De Air Max 270 React gaat lekker en heeft al meerdere colorways gezien dit jaar. We hebben goed nieuws want de sneaker zal opnieuw verschijnen in een nieuwe colorway. Deze keer krijgt de sneaker een brons effect. De Air Max 270 Bronze belooft er zeer goed uit te zien!

De Nike Air Max 270 React is nog een vrij jong model. De sneaker maakte zijn debuut in 2018. De Air Max 270 heeft zijn naam te danken aan het 270 graden zicht van de air-unit rondom de sneaker. Dit was de eerste sneaker die ontworpen is als lifestyle sneaker in plaats van een hardloopsneaker. Daarbij was de sneaker ook de eerste met de grootste air-unit, deze heeft een hoogte van 32 mm.

Nike Air Max 270 React ‘Bronze’ | CT1833-100

Deze nieuwe Air Max 270 React krijgt een meerkleurig bovenwerk. Zo zien we de kleuren zwart, beige, lichtroze, en natuurlijk niet de vergeten brons. Als we dichterbij naar het bovenwerk kijken zien we dat de sneaker geaccentueerd wordt met beige mesh over de basis. Hier overheen bevinden zich synthetische details in het roze en brons. De Swoosh en de punt beschikken beiden over een zwarte kleur en ook alle branding logo’s hebben een zwarte kleur gekregen. De air-unit heeft van binnen een roze kleur en wordt geaccentueerd met een bronze kleur. De sneaker wordt afgemaakt met een witte tussenzool met React-demping en buitenzool van zwart rubber.

Een releasedatum van deze Air Max 270 Bronze is nog niet bekend. We verwachten binnenkort meer te weten over deze release. Tot die tijd kun je hieronder genieten van de afbeeldingen van de colorway. We verwachten dat de sneaker €160,00 zal gaan kosten. Houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van deze release en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws.

Nike Air Max 270 React 'Bronze'

CT1833-100 · Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 270 React 'Bronze'
Nike Air Max 270 React 'Bronze'
Images by Nike