Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 270 Flyknit in een zomerse colorway!

4 juni 2018 13:28
De Nike Air Max 270 Flyknit in een zomerse colorway!

Nike’s Air Max 270 Flyknit is een ideaal zomersilhouet, een schoen die de hele dag zorgt voor demping en een ademende stof heeft. Nu komt er een zomerse kleur precies op tijd te voor warme zomerdagen in een kleurrijke combinatie van blauw, fuschia en groenblauw.

De toe box van de schoen is versierd met koningsblauw Flyknit en magenta rond de middenvoet en kraag voor een tweedelige look. Een magenta lederen heeltab zorgt voor extra ondersteuning en bindt de tweekleurige look samen. De branding bestaat uit een zwarte Swoosh op de zijkant van de voorvoet. De opvallende Air Bubble is turqoise. De kleurrijke look wordt compleet gemaakt door een eenvoudige witte tussenzool en tweekleurige buitenzool.

Voel de Air, van boven en onder, met de Nike Air Max 270 Flyknit. Hij is voorzien van de grootste Nike Air unit tot nu toe in de hak. En heeft een uitzonderlijk ademend Flyknit bovenwerk dat je koel houdt wanneer de temperatuur oploopt. Klassieke kleurencombinaties zijn een knipoog naar iconische Air Max modellen uit het verleden. Zo is de moderne, gestroomlijnde look verbonden met de sneakertraditie van Nike.

Deze zomerse Nike’s worden verwacht op 14 juni 2018. Als je deze op je must-have lijstje zet, houd dan de releasekalender in de gaten voor de shoplink. Bekijk hier ons volledige Air Max 270 assortiment.


Nike Air Max 270 flyknit

Releasedatum: 14 juni 2018
Verwachte prijs: €170
Colorway: Deep Royal Blue/Black-Fuchsia Flash
Stylecode: AO1023-401