Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 2 Light komt in een ‘Purple Pink’ colorway

20 februari 2019 10:00
De Nike Air Max 2 Light komt in een ‘Purple Pink’ colorway

Na het succes van de Nike Air Max 2 Light ‘Blue Lagoon’ is Nike klaar voor de volgende stap. Voor de volgende iteratie speelt Nike met de opvallende kleuren Paars, wit en fel roze, genaamd ‘Purple Pink’!

De laatste tijd is Nike een hoop oude modellen aan het terugbrengen. Zo hebben we vorig jaar de terugkomst van verschillende hybrids, de Air Skylon en de Air Icarus mogen aanschouwen. Begin 2019 stond in het thema van de enorm geliefde Air Max 2 Light. Hier en daar heeft Nike al wat lekkere felle colorways van het model uitgebracht. Ze zijn echter nog lang niet uitgespeeld met de Air Max 2 Light.

De details

Door de loop van de jaren heen hebben er talloze technologische ontwikkelingen plaatsgevonden binnen de sneakerfabricatie. Nike, hét sneakermerk dat voorop loopt met sneakertechnologie en innovativiteit heeft zijn kennis losgelaten op de Air Max 2 light. Het resultaat: een nog lichtere sneakers (30 gram lichter) en een duurzamer bovenwerk. 

Voor de Nike Air Max 2 Light ‘Pink Purple’ release past Nike een gebruikelijk patroon toe. Zo zien we dat het bovenwerk eigenlijk is opgebouwd uit 3 basiskleuren, paars, felroze en wit. De overheersende kleur is duidelijk de diep paarse kleur wat mooi overloopt op spierwitte edges. Om de sneakers een extra tikje contrast te geven is de Swoosh pikzwart en de Air unit felroze. Met gebruik van deze kleine details krijgt de sneaker hierdoor een dynamisch effect.

Helaas is er op dit moment nog geen releasedatum bekend van deze Nike Air Max 2 Light ‘Pink Purple’ maar we verwachten hem eerder vroeg dan laat.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Purple Pink
Purple Pink
Purple Pink
Purple Pink
Purple Pink