Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 1 ‘What The Safari’ exclusief bij Size?

13 juni 2018 13:01
De Nike Air Max 1 ‘What The Safari’ exclusief bij Size?

Size? en Nike hebben de handen in een geslagen voor project. Het eerste onderdeel van het ‘What The Safari’ pack is al uitgekomen in de vorm van een Air Max 95. Op 15 juni komt het vervolg uit namelijk een Nike Air Max 1 ‘What The Safari’.

In 1987 zijn er twee iconen geïntroduceerd bij Nike, namelijk de Air Max 1 en de Air Safari. Beide fantastische, maar vooral vooruitstrevende sportschoenen. De Air Max 1 heeft tegenwoordig dan ook geen introductie meer nodig. Het was de eerste sneaker met een zichtbare Air-unit, zodat je de Air technologie echt kon zien. Buiten dit was het design van de schoen super, strakke lijnen met een sportief uiterlijk. De Air Safari heeft veel overeenkomsten met de Air Max 1, veel panelen op de schoen zijn bijna hetzelfde. Maar waar de sneaker echt beroemd door is geworden is de Safari-print. Tinker Hatfield is dan ook verantwoordelijk voor beide ontwerpen en bewees hier meer erg vooruitstrevend te zijn.

We hebben op verschillende Air Max 1 versies de Safari print gezien met als hoogte punt toch wel de Air Max 1 Atmos ‘Safari’. Size? doet hier nu nog een schep boven op met een sneaker die bijna overal de Safari-print heeft. De mudguard komt in een volledig zwarte Safari-print en heeft een oranje mini-Swoosh. De overlay heeft een grijs met zwarte Safari-print en de Swoosh op de overlay heeft weer de zwarte Safari-print. Om het echt af te maken is de basis van de sneaker de oranje kleur die gebruikt werd op de originele Air Safari. De outsole bestaat uit oranje zwart en een stukje lichtbruin, een multi color outsole doet het altijd goed op een Air Max 1.

De release is op 15 juni bij Size?, om de sneaker te kunnen bemachtigen is het waarschijnlijk nodig op de size previews app te hebben! Deze kan je HIER vinden.


Nike Air Max 1 X Size? ‘What The Safari’

Releasedatum: 15 juni 2018
Prijs: €140,-
Stylecode: AR4583-800
Shoplink: Klik hier>>