Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 1 “Red Crush” wordt zondag 01-07 gereleased!

29 juni 2018 11:39
De Nike Air Max 1 “Red Crush” wordt zondag 01-07 gereleased!

De Nike Air Max 1 is een populair model die veel opvallende colorways heeft gehad. Zoals de Woestijn Camo en een Safari print die laast zijn gereleased. Nu komt de Air Max 1 terug in een rood jasje! De colorway is ”Red Crush”. Het bovenwerk van de sneaker is voorzien van een opvallende combinatie van universiteit rode mesh en een helder rood suede. Beide kleuren staan staan prachtig in contrast bij de donker marine blauw panelen, veters en de swoosh die op de middenvoet zit. Het nike logo op de heil is Marine blauw en de inlegzool is gekleed in donkergrijs voor een final touch. De sneaker is afgewerkt met een witte tussenzool, een red Air Max unit en een navy blauwe zool.

De Nike Air Max

De Air-Sole unit is in 1978 ontworpen door Nike. In 1987 werdt de Nike Air Max 1 reuze populair door zijn zichtbare Air-Sole unit in de hak. De demping van de Air-Sole unit kon je niet alleen voelen maar ook zien. Sindsdien is de Air Max dankzij opvallende kleurencombinaties en betrouwbare demping uitgegroeid tot een favoriet bij atleten en verzamelaars.

De Nike Air Max 1 ”Red Crush” wordt op 1 juli gereleased bij verschillende webshops. Scroll snel verder om de foto’s te bekijken!


Nike Air Max 1 ”Red Crush”

Prijs: €135,00
Colorway: Red Crush/Midnight Navy-University Red
Stylecode: AH8145-600
Storelist: klik hier >>