Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 1 Lemonade heeft een mogelijke releasedatum

27 oktober 2020 16:03
De Nike Air Max 1 Lemonade heeft een mogelijke releasedatum

De geruchten gingen al heel erg lang dat de Nike Air Max 1 ‘Lemonade’ uit het Powerwall pack zou terugkeren. En ja hoor, aan het begin van de zomer 2020 werd bekend gemaakt dat de sneaker in eind 2020 zou droppen. Niet alleen de Lemonade uitvoering zou droppen, ook twee aangepaste uitvoeringen in twee nieuwe colorways waarvan er al één van is gereleased: De Nike Air Max 1 Limeade’! Toch kijken we allemaal het meest uit naar de retro release van de originele colorway!

Nike Air Max 1 ‘Lemonade’ release info | CJ0609-700

Op dit moment hebben we al één van de drie releases gehad. De drie sneakers staan in het teken van limonade. De al uitgekomen ‘Limeade’ was dan ook gebaseerd op de limoen limonade. De release van 12 november is gebaseerd op aarbeien limonade en is dus roze gekleurd. Maar de pièce de résistance is de Lemonade, met het thema citroen!

De Lemonade heeft aan aantal kleine aanpassingen gekregen en verschilt dus wel van de originele sneaker uit 2006. Zo heeft het labeltje op de tong een halve citroen afgebeeld. De insole van de sneaker is versiert met verschillende citroenen.

Maar het belangrijkste is natuurlijk: wanneer kan je de sneaker scoren?! Eerst krijgen we op 12 november de release van de Air Max 1 Premium ‘Strawberry Lemonade’. Mogelijk dropt eind november ook direct deze Lemonade variant. Zet 25 november maar alvast in je agenda, want dat is de datum dat de sneaker zomaar zou kunnen droppen!

Nike Air Max 1 Premium 'Lemonade'

CJ0609-700 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 Lemonade
Air Max 1 Lemonade
Air Max 1 Lemonade

Afbeeldingen: Yankeekicks