Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Max 1 ‘Mica Green’ dropt in 2023

15 februari 2023 09:07
De Nike Air Max 1 ‘Mica Green’ dropt in 2023

De Nike Air Max 1 krijgt er een nieuwe colorway bij; de ‘Mica Green’. De colorway is geen onbekende bij Nike en verscheen eerder al op de Air Force 1. De Air Max 1 ‘Mica Green’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2023 verwachten.

Het Air Max 1 model is terug van weggeweest. Het model vierde in 2022 zijn 35-jarige bestaan en deed dit met een hoop unieke colorways en samenwerkingen. Denk hierbij aan de Patta x Nike Air Max 1 ‘The Wave’, de Concepts collab en de Kasina x Nike Air Max 1 ‘WON-ANG’ collab.

Ook in 2023 krijgt de Air Max 1 er een nieuwe colorway bij. De Nike Air Max 1 ‘Mica Green’ lijkt zijn inspiratie te halen uit zijn voorganger; de ‘Mica Green Volt’ colorway die in 2017 gereleased werd. In tegenstelling tot de ‘Mica Green’, had deze colorway opvallende neon details op de hiel en op het middenpaneel.

De Nike Air Max 1 ‘Mica Green’ heeft een witte mesh upper. De overlays op het model hebben een beige kleur gekregen en de Swoosh en mudguard komen in de ‘Mica Green’ kleur. Op de tong is het Nike Air logo geplaatst, ook dit is in de ‘Mica Green’ kleur gezet. De Air Unit is transparant.

Er zijn nog geen officiële beelden van de sneaker. Ook is nog niet duidelijk wanneer de sneaker precies zal releasen. Wel kunnen we de ‘Mica Green’ in 2023 verwachten. Houd onze release kalender in de gaten voor de laatste updates.

Nike Air Max 1 'Mica Green'