Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 1 line-up voor 30 juli is compleet

17 juli 2020 11:09
De Nike Air Max 1 line-up voor 30 juli is compleet

De Nike Air Max 1 line-up voor 30 juli is compleet met een nieuwe ‘Magma Orange’ colorway. Een aantal dagen geleden wisten we natuurlijk al dat de ‘Evergreen Aura’ colorway zou uitkomen op 30 juli. Maar nu zijn er ook foto’s verschenen van de ‘Magma Orange’ colorway. Een mooi moment om de gehele line-up voor 30 juli eens goed te bekijken.

Nike Air Max 1 ‘Magma Orange’

Één van de colorways die zal uitkomen op 30 juli is de Nike Air Max 1 ‘Magma Orange’ colorway. Met een basis van wit en grijs en oranje details is dit een heerlijke sneaker voor de zomer. De basis van de sneakers is, net als de midsole, wit gekleurd. Daaroverheen zitten grijze overlays en oranje details. Zo zijn de mudguard en Swoosh oranje gekleurd. Ditzelfde geld voor een deel van de outsole. Ook verder boven op de sneakers komen de oranje details terug. Neem bijvoorbeeld de Nike Air branding op de tong en de eyestays. Ook verwachten we dat de Nike Air branding op de hak oranje gekleurd zal zijn.

De Nike Air Max 1 ‘Magma Orange’ zal vanaf donderdag 30 juli verkrijgbaar zijn via Nike en diverse geselecteerde Nike-retailers. Check via de knop hieronder alle aanbieders voor 30 juli.

Nike Air Max 1 OG 'Magma Orange'

DC1454-101 · Prijs vanaf €126,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 ‘Magma Orange’

Nike Air Max 1 ‘Evergreen Aura’

De andere colorway die op 30 juli zal uitkomen is de ‘Evergreen Aura’. Deze heeft het zelfde kleurenschema als de ‘Magma Orange’ colorway alleen is alles wat oranje is gekleurd nu groen. Dan hebben we het natuurlijk over de mudguard, Swoosh en andere details zoals de eyestays en branding.

Ook de Nike Air Max 1 ‘Evergreen Aura’ zal vanaf donderdag 30 juli verkrijgbaar zijn via Nike en diverse geselecteerde Nike-retailers. Houd onze Release kalender  in de gaten om up-to-date te blijven van de laatste releases.

Nike Air Max 1 OG 'Evergreen Aura'

DC1454-100 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 'Evergreen Aura'