Skip to content
Upcoming

De Nike Air Max 1 dropt in een Powerwall ‘Pink Lemonade’ colorway

24 september 2020 19:58
De Nike Air Max 1 dropt in een Powerwall ‘Pink Lemonade’ colorway

Op de Nike Air Max 1 raken we nooit uitgekeken, met de dikste colorways en beste samenwerkingen komt er weer een nieuwe colorway voor ons aan. Ondanks dat er nog maar relatief weinig bekend is over de sneaker, hebben we wel al een releasedatum voor je. Hieronder kan je de mock up van deze colorway bekijken, het is dus nog niet bevestigd dat dit de definitieve officiële colorway zal zijn.

De Air Max 1 van Nike is een ondertussen een iconisch model. De sneaker gaat al heel wat jaren mee en kent ondertussen ongekend veel colorways en samenwerkingen. Dit geliefde model is een echte musthave in jouw sneaker collectie.

Nike Air Max 1 Powerwall ‘Pink Lemonade’

Eerder verscheen de Air Max 1 Limeade al, dit was een aangepaste versie van de Air Max 1 uit het Powerwall Pack. De Powerwall Pink Lemonade is echter geen retro release maar zeker wel een paartje om in je collectie te hebben! Het meest opvallende aan de sneaker is natuurlijk de roze kleur en de air branding over het bovenwerk van de sneaker. Heel veel is er nog niet bekend over deze sneaker maar meer informatie zal snel volgen!

Voor alsnog lijkt het erop dat deze sneaker zal droppen op 4 November. Je zal nog heel even geduld moeten hebben om de officiële foto’s te kunnen bekijken en meer te weten te komen over meer de releaese informatie. Als je altijd op de hoogte wil blijven, dan kan je ons volgen op social media en kijkje nemen in de releasekalender.