Skip to content
Where to Cop

De Nike Air Max 1 Bespoke ID Paris On-Feet

11 juli 2017 09:14
De Nike Air Max 1 Bespoke ID Paris On-Feet

Twee weken geleden schreven we er al over en vorige week maandag was de release van de super gelimiteerde Nike Air Max 1 Bespoke ID Paris. Slechts 75 paar zijn er van gemaakt en slechts 50 waren beschikbaar voor de verkoop. De andere 25 waren gereseveerd voor Friend & Family. Helaas hebben wij ze niet kunnen bemachtigingen (Nike.com/fr only), echter gelukkig onze Franse vrienden van sneakersaddict.com wel! Dus kunnen we even genieten van de eerste on-feet foto's van de Nike Air Max 1 Bespoke ID Paris.

Als we inzoomen op de sneaker zelf zien we alleen maar high-end materialen. Zo staat er in de mudguard het nummer van de sneaker in de hoeveelheid waarin hij is gereleased (5/75), daarnaast zien we ook nog een geborduurde miniswoosh op de neus van de sneaker. De Toebox en de rest van de mudguard zijn gemaakt van boterzachte premium suède. De zijkanten en de heel van de sneakers zijn gemaakt van leer wat geperforeerd is in een slangen textuur.

Achterop de heel is "Paris" geborduurd en de branding, de Swoosh is dubbel aangebracht op de sneaker. Verder zien we op de lacekey "LXXV" staan, die staat voor grote van de oplage (75). Om de sneaker af te maken is er een gebroke witte midsole ondergeplaats en wordt het plaatje compleet gemaakt met een gum(out)sole.

Zoals gezegd is deze Nike Air Max 1 Bespoke ID Paris dus super gelimiteerd en alleen bestemd voor de Franse markt. Dat wordt dus of alle resellers website's afstruinen en dik veel geld neerleggen, je eigen AM1 Bespoke laten maken bij NikeLab Store in London of gewoon lekker genieten van deze foto's en te wachten tot de Nike Air Max 1 Premium Ridgerock uit komt.

Voor je dagelijkse sneakerdosis volg je ons via Facebook & Instagram

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date