Skip to content
Newsfeed

Officiële beelden van de Nike Air Max 1 ‘King’s Day’

8 maart 2024 12:44
Officiële beelden van de Nike Air Max 1 ‘King’s Day’

Onlangs zijn de officiële beelden van een nieuwe colorway van de Nike Air Max 1 onthuld. Dit keer zien we een ‘Brown/Orange’ colorway. De sneaker gebruikt contrasterende kleuren en materialen. Wanneer de Nike Air Max 1 ‘Brown/Orange’ precies zal gaan droppen, is nog onbekend.

Nike lijkt voorlopig nog wel even zoet te zijn met Air Max 1 releases. Na een bomvol 2023 lijkt ook dit jaar in het teken te staan van het iconische silhouet. Recent zagen we de eerste beelden van een unieke samenwerking tussen Nike en Jacquemus die ook het Air Max 1 silhouet gebruikt, maar dan het Big Bubble ’86 model.

De ‘Brown/Orange’ colorway verschijnt op het klassieke silhouet dat in 1987 geïntroduceerd werd door designer Tinker Hatfield. Het bovenwerk is van ademend mesh in een opvallende kleur oranje. Bruine leren overlays contrasteren mooi met de upper en geven de sneaker stevigheid.

Op het middenpaneel en op de mudguard verschijnt de Swoosh. De middenzool kleurt donkerbruin. Op de tong en hiel zijn de klassieke Nike logo’s geplaatst. Op de hiel is een dynamisch motief in het leer geplaatst. De Swoosh is van premium leer. Tot slot wordt de sneaker met een extra paar bruine veters geleverd en ontvang je een Nike-branded canvas tasje.

De Nike Air Max 1 ‘Brown/Orange’ heeft nog geen officiële releasedatum. Bekijk nu eerst de beelden van de sneaker hieronder en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

Nike Air Max 1 'King's Day' HF7346-200
Nike Air Max 1 'King's Day' buitenzool
Nike Air Max 1 'King's Day' logo
Nike Air Max 1 'King's Day' bovenwerk
Nike Air Max 1 'King's Day' HF7346-200
Nike Air Max 1 'King's Day' HF7346-200
Nike Air Max 1 'King's Day' veters
Nike Air Max 1 'King's Day' Air unit
Nike Air Max 1 'King's Day' Swoosh
Nike Air Max 1 'King's Day' canvas tas
Nike Air Max 1 'King's Day' veters