Skip to content
Upcoming

De Nike Air Huarache ‘Scream Green’ UNBOXING 📦

10 maart 2021 21:07
De Nike Air Huarache ‘Scream Green’ UNBOXING 📦

We hebben weer een unboxing gefilmd voor jullie! Dit keer met een echte OG sneaker: de Nike Air Huarache ‘Scream Green’ die op 12 maart 2021 zal releasen. Wellicht komt de schoen je bekend voor: Nike brengt voor het 30 jarige bestaan van de Air Huarache, deze OG colorway terug om het iconische model te vieren. Bekijk de video hieronder om de unboxing van de Air Huarache ‘Scream Green’ te zien.

Huarache History

Nike Air Huarache 'Scream Green'
Images by Nike

Tinker Hatfield ontwierp de Air Huarache, die Nike in 1991 voor het eerst uitbracht. De schoen werd ontworpen als running shoe maar was niet te vergelijken met andere running shoes. Dit komt voornamelijk door de neoprene upper die Hatfield had ontworpen. De designer had als visie om een schoen te creëren die je voeten omhelsden. Daarnaast valt op dat er geen bekende Nike swoosh te zien is. Dit was een bewuste keuze van Hatfield: “because people knew that only Nike could think of this crazy idea and then pull it off”.

Nike Air Huarache 'Scream Green'
Original ad by Nike

Dit wordt niet de eerste keer dat Nike een OG colorway op de Air Huarache re-released. In 2014 bracht Nike de originele colorways van de Air Huarache al eerder terug. De designs leken bijna exact op de OG releases. De release van 2013 werd goed ontvangen door de sneakerscene. Er wordt verwacht dat de ‘Scream Green’ colorway van 2021 ook populair zal zijn.

Huarache

Nike Air Huarache ‘Scream Green’ | DD1068-100

Ondanks dat de Nike Air Huarache ‘Scream Green’ 30 jaar geleden voor het eerst dropte, heeft de schoen nog steeds een unieke uitstraling. Het glanzende neopreen zorgt er voor dat de sneakers nog steeds modern lijken. De felle kleuren maken het model uniek, de gifgroene en de felblauwe kleur trekken meteen de aandacht. Verder hebben de sneakers witte delen gekregen in verschillende tinten. De off-white delen, op bijvoorbeeld de toe, zorgen ervoor dat de schoen toch de OG vibe behoudt.

DD1068-100
Images by 43einhalb
OG Air Huarache 'Scream Green'
OG Nike Air Huarache

De Nike Air Huarache ‘Scream Green’ dropt op vrijdag 12 maart 2021 om 9:00 uur via onder andere Nike voor €129. Bekijk op de Sneakerjagers Releasekalender waar je dit OG model nog meer kunt vinden. Zorg dat je er op tijd bij bent, voordat je weer een aantal jaar moet wachten om deze OG colorway te kunnen kopen!

Nike Air Huarache 'Scream Green'

DD1068-100 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Huarache 'Scream Green'
Images by 43einhalb