Skip to content
Upcoming

De Nike Air Huarache OG komt binnenkort uit in een ‘Black/White’ Colorway!

1 april 2021 22:00
De Nike Air Huarache OG komt binnenkort uit in een ‘Black/White’ Colorway!

Tinker Hatfield’s iconische Nike Air Huarache viert dit jaar in 2021 zijn 30ste verjaardag. Het silhouet heeft sinds 1991 vele colorways gezien, waaronder de terugkerende OG “Scream Green” colorway die onlangs is released. Dit keer wordt de Huarache Black/White colorway opnieuw uitgebracht, ook een colorway uit vroege jaren negentig. Lees verder voor alle details over dit nieuwe clean en gebalanceerde design.

Sneaker details

Het nieuwe paar heeft bekende kleuren, maar het is toch anders dan we van de Huaraches gewend zijn. De sneaker is namelijk vaak te zien in vele opvallend gekleurde modellen. Nu is het weer tijd voor een zogenoemde “yin-en-yang” colorway. Het balans moet er natuurlijk wezen! Het model heeft een basis van mesh, wat zorgt voor een ademend effect. De onderste layers en de buitenzool hebben een zwarte kleur gekregen, terwijl de rest van het bovenwerk van wit getrommeld leer is gemaakt. De witte middenvoet zorgt ook voor structurele ondersteuning. Deze witte kleur is ook te zien op de veters en de Phylon tussenzool. De zwarte tong heeft een witte Huarache logo gekregen, wat voor een contrast op het model zorgt. De band om de hiel tab is half transparant gemaakt, terwijl de zijkanten hiervan zwart zijn. Deze band zorgt voor extra comfort tijdens het lopen. Check hieronder een paar duidelijke foto’s!

Nike Air Huarache OG 'Black/White' 2021 | DD1068-001
Nike Air Huarache OG 'Black/White' 2021 | DD1068-001
Nike Air Huarache OG 'Black/White' 2021 | DD1068-001

Nike Air Huarache OG ‘Black/White’ 2021 | DD1068-001

De sneaker wordt binnenkort in 2021 verkocht via Nike en geselecteerde retailers. Er gaat een prijskaartje van €130 euro aanhangen. Houd onze nieuwspagina en releaskalender ook in de gaten. Zo mis je de release van deze en andere upcoming sneakers namelijk niet. Wanneer wij meer weten over de Huarache Black/White drop, zijn jullie zoals gewoonlijk de eerste die dit te horen krijgen.

Nike Air Huarache 'Orca'

DD1068-001 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders

Heb je de app nog niet? No problem! Download deze dan hier. Zet je pushnotification aan en mis jouw favoriete releases nooit meer!