Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force ‘White Iridescent’ is nu beschikbaar

16 maart 2020 14:19
De Nike Air Force ‘White Iridescent’ is nu beschikbaar

Een tijdje geleden schreven we dat er een nieuwe ‘White Iridescent’ colorway aan zat te komen op de Nike Air Force 1. We hebben er even op moeten wachten, maar deze nieuwste Nike Air Force ‘White Iridescent’ is echt een beauty voor het voorjaar. En belangrijker nog: De sneaker is nu verkrijgbaar via Nike.com, dus twijfel niet te lang want dit is een pracht paar voor de lente!

Bruce Kilgore heeft in de jaren ’80 een prachtig model voor ons op de markt gebracht. De Nike Air Force is een van de meest bekende en populairste modellen van Nike. De sneaker die voor het eerst op de markt kwam in 1982 kunnen we tegenwoordig niet meer wegdenken in de schoenenwereld. De klassieker is al in talloze colorways uitgebracht dus er is voor iedereen wat wils. Een waar icoon voor onze sneaker verzamelaars dus.

Nike Air Force 1 ’07 ‘White Iridescent’ CJ1646-100

De Nike Air Force 1 is in verschillende ‘hoogtes’ verkrijgbaar te weten in een laag, midden en hoog model. Deze Nike Air Force 1 ’07 ‘White Iridescent’ colorway is de lage (low) variant. De sneaker heeft, zoals je ook al aan de naam kon zien, een overall witte colorway gekregen. Daarbij is de sneaker gemaakt van stevig leer en beschikt het over een belangrijk detail. De Swoosh is namelijk Iridescent gemaakt. Als finishing touch is ook het branding logo op de tong Iridescent van kleur. Een belangrijk kenmerk aan de Nike Air Force 1 is het zilveren lace-lock die verbonden zit aan de veters op de neus van de sneaker. Deze keer is dit lace-lock niet zilver, maar wit.

De te gekke Nike Air Force ‘White Iridescent’ is nu verkrijgbaar via Nike.com en Snipes en heeft een prijskaartje van 100,-. Om op de hoogte te blijven van de laatste sneakerreleases kun je een kijkje nemen op onze releasekalender. Volg ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws en download de sneakerjagers app! Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker.

Nike Air Force 1 'White Iridescent'

CJ1646-100 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 '07 'White Iridescent'
Nike Air Force 1 '07 'White Iridescent'
Images by Nike