Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 verschijnt in een klassieke uitvoering voor WMNS

3 november 2020 10:05
De Nike Air Force 1 verschijnt in een klassieke uitvoering voor WMNS

Nike komt opnieuw een ‘Light Bone’ colorway van de Air Force 1 voor WMNS. Al eerder verscheen er een ‘Light Bone’ colorway met te gekke imitatiebont details details, maar deze nieuwe AF1 komt in een klassieke uitvoering. Hieronder vind je alle details van deze nieuwe colorway op de Nike Air Force 1, en natuurlijk waar en wanneer deze zal droppen.

De Air Force 1 is zonder enige twijfel een van de meest populaire en geliefde Nike modellen. De sneaker kwam eigenlijk op de markt voor het basketbal, maar al snel werd de sneaker buiten het veld gedragen. Ondertussen kent dit Nike model ongekend veel colorways en samenwerkingen. En natuurlijk kunnen de de verschillende varianten van de klassieke Nike Air Force 1 niet vergeten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Air Force 1 Shadow en de nieuwste Air Force 1 Pixel.

Nike Air Force 1 WMNS ‘Light Bone’ | DC1162-100

De Nike Air Force 1 WMNS ‘Light Bone’ beschikt over een wit lederen bovenwerk. Deze wordt afgemaakt met een crème kleurige midsole. Op de swoosh wordt gebruik gemaakt van een bèige tint. Ook de kleur oranje komt terug op de sneaker, dit zien we op de swoosh die te zien is op de tong, veters en insole van de sneaker.

Op 7 november, vanaf 09:00 kan jij dit prachtige paartje bij Nike store. Voor €120 kan jij de Nike Air Force 1 ‘Light Bone’ bemachtigen. Hieronder kan je de sneaker nog eens checken. Volg ons op social media of houd de releasekalender in de gaten. Zo hoef jij geen een release te missen en blijf je altijd op de hoogte van de laatste updates!

Nike Air Force 1 '07 'Light Bone'

DC1162-100 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders
Air Force Light Bone
Air Force Light Bone
Air Force 1 Light Bone
Air Force Light Bone
Images by: Nike