Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Vandalized komt in het ‘Sail’

24 juli 2019 13:36
De Nike Air Force 1 Vandalized komt in het ‘Sail’

Nike gaat een nieuwe colorway uitbrengen van de Nike Air Force 1 Vandalized. Eerder deze zomer kwam al een witte colorway uit van dezelfde sneaker en een Air Jordan 1. Nu gaat Nike de Air Force 1 in een nieuwe kleur uitbrengen. Namelijk de Nike Air Force 1 Vandalized ‘Sail’.

Vandalized

Wat kenmerkend is aan de Nike Vandalized sneakers is de deconstructed look. Zo kunnen we zien dat de Swoosh verre van normaal is. Vanaf de hak loopt de Swoosh in principe normaal. Wanneer de Swoosh echt breder wordt stop te Swoosh en gaat hij verder onder het leer van het bovenwerk. De onderste helft van de Swoosh blijft dan ook onder het leer, terwijl de bovenste helft wel zichtbaar is. Ditzelfde effect is terug te vinden bij de Swoosh aan de binnenkant van de sneaker. Op de linker sneaker is de Swoosh aan de buitenkant geel en aan de binnenkant zwart. Bij de rechter sneaker is dit precies anders om.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer en heeft een tumbled leather look. Deze is natuurlijk helemaal in de ‘Sail’ kleur. Het kleurverschil dat we op de Swoosh zagen is ook terug te zien op de hak van de sneaker. De hak van de linker sneaker is dan ook zwart gekleurd, terwijl de linker geel is gekleurd.

Op de sneaker is de branding van Nike natuurlijk terug te vinden. Zo staat op de hak de Nike brandig en is er op de tong een apart label te vinden. Ook onderaan de veter is de Nike branding terug te vinden. Al deze details staan op een heerlijk comfortabele Air Force zool. Tenslotte heeft de sneaker een gum outsole.

De Nike Air Force 1 Vandalized ‘Sail’ komt waarschijnlijk binnen de komende weken uit via Nike.com voor €110,-.

Nike WMNS Air Force 1 '07 LXX Vandalized 'Chrome Yellow'

BV0740-101 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Vandalized
Nike Air Force 1 Vandalized
Nike Air Force 1 Vandalized
Nike Air Force 1 Vandalized