Skip to content
Upcoming

De Air Force 1 Type-2 is verkrijgbaar bij Nike

19 maart 2020 20:11
De Air Force 1 Type-2 is verkrijgbaar bij Nike

De Nike Air Force Type-2 is verkrijgbaar bij Nike. Dit is de opvolger van de razendpopulaire Air Force 1 Type die binnen no-time uitverkocht. Deze Nike Air Force 1 Type-2 sneaker is nu in een ‘Triple’ White’ colorway verkrijgbaar via Nike.com.

De Nike Air Force 1 begon als basketbal schoen in 1982. Al snel werd de sneaker populair buiten het veld en is vandaag de dag niet weg te denken als lifestyle sneaker. De AF 1 kent veel modellen en colorways, maar ook verschillende samenwerkingen. De sneaker is leuk bij elke outfit en kan je outfit dan ook helemaal afmaken!

Nike Air Force 1 Type-2 | Closer Look

De Nike Air Force 1 Type-2 is bijna helemaal witte sneaker. De sneaker heeft een handgemaakte look. De overlays zijn van rubber en bij de hiel is een klittenband strip te zien. Op deze sneaker zijn handgeschreven logo’s te zien en hierdoor is dus de handgemaakte look. Op de binnenzool zijn overigens ook handgeschreven teksten te zien.88 De rubberen neus is oversized en heeft een patroon dat ook op het klittenband op de heel te zien is. Dit verwijst naar de technische handleidingen die bij de schoenendozen zaten in de jaren ’70 en ’80.

De Nike Air Force Type-2 is verkrijgbaar via Nike.com. Maar wees er snel bij want de sneaker is erg geliefd! Voor €140,- kan jij deze sneakers bemachtigen.

Nike Air Force 1 Type

CT2584-100 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike