Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Shadow verschijnt in een prachtig nieuwe colorway

24 juni 2020 13:57
De Nike Air Force 1 Shadow verschijnt in een prachtig nieuwe colorway

De Nike Air Force 1 Shadow is het jonge zusje van de klassieke Air Force 1. Steeds vaker zien we dit model in het straatbeeld verschijnen. Dat is ook niet zo gek als je kijkt naar de vele colorways die deze sneaker al heeft gehad. Dit houdt Nike echter niet tegen, want opnieuw komen zij met een heerlijke nieuwe colorway voor op de Air Force 1 Shadow en deze sneaker kan jij nu al shoppen!

De sneaker heeft over het algemeen dezelfde iconische look als de Air Force 1. Toch, door diverse aanpassingen zoals de vele dubbele elementen en de dikkere midsole, is de Air force 1 Shadow toch ook echt uniek. Dit model is ontstaan als eerbetoon voor de vrouwen die als voorbeeld dienen voor de volgende generatie. Precies zoals de AF1 Shadow de nieuwe generatie is van de klassieke AF1.

Nike Air Force 1 Shadow ‘Bleached Aqua’ | DA4291-100

Waar de colorways van de Air Force 1 Shadow vaak bestaan uit zachte pastel tinten, komt het model dit keer met iets fellere kleuren. De upper van de sneaker is gemaakt van een zwart lederen basis met daaroverheen diverse panelen in verschillende kleuren. Zo zien we wit leer terugkomen, maar waar het vooral om draait, de opvallende tinten van Bleached Aqua en Chile Red. De lichtblauwe kleur loopt vooral rondom de toebox, maar is ook terug te vinden op de hiel. Chile Red is juist weer terug te zien op de Swoosh en op de Nike branding op zowel de tong als op de hiel, vlak onder het Bleached Aqua gekleurde paneel.

Wil jij nou extra dimensie aan jouw schoenencollectie geven? Dan is deze Nike Air force 1 Shadow ‘Bleached Aqua’ echt een aanrader! De sneaker ziet er niet alleen fantastisch uit, maar loopt ook nog eens heerlijk door de Air technologie in de zool. Op dit moment is de Air Force 1 Shadow al verkrijgbaar voor een prijs van €110,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen en wacht niet te lang met shoppen, de eerste maatjes raken namelijk al uitverkocht! Ben je toch op zoek naar iets anders? blijf dan vooral onze releasekalender checker voor de laatste sneaker updates.

Nike Air Force 1 Shadow 'Bleached Aqua'

DA4291-100 · Prijs vanaf €186,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Shadow Damesschoen
Nike Air Force 1 Shadow Damesschoen
Nike Air Force 1 Shadow Damesschoen
Images by Nike