Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Shadow ‘Black/Gold’ is een JD Exclusive

5 december 2020 10:33
De Nike Air Force 1 Shadow ‘Black/Gold’ is een JD Exclusive

Er is een gloednieuwe kleurencombinatie van de Nike Air Force 1 Shadow verschenen. Deze exclusieve JD colorway beschikt over een zwart bovenwerk waarop elegante gouden details zijn aangebracht. Tot nu toe is het model nog verkrijgbaar in alle gangbare maten, maar wacht niet te lang!

Air Force 1 Shadow

Perfecte colorway om je kerstoutfit af te stylen

Je kan wel zeggen dat de Nike Air Force 1 Shadow momenteel één van de meest populaire damessneakers is. En dat is ook niet zo gek, want het model geeft het klassieke design een speelse draai met invloeden van actuele trends. Zo is de sneaker is voorzien van een brede plateauzool en bestaat het bovenwerk uit meerdere lagen waardoor er diepte op de sneaker wordt gecreëerd. Door het gebruik van een lakleren ondergrond voor de Swoosh op de sneaker wordt dit extra geaccentueerd. De gouden details maken deze sneaker uitermate geschikt voor de komende feestdagen.

De nieuwe Nike Air Force 1 Shadow ‘Black/Gold’ is nu exclusief bij JD Sports verkrijgbaar voor een prijs van €115,-. Voor meer exclusieve colorways of releases houd je de Sneakerjagers releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release.

Air Force 1 Shadow
Air Force 1 Shadow
Images JDSports