Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 React zal in een nieuwe lichte tint verschijnen

28 februari 2020 14:42
De Nike Air Force 1 React zal in een nieuwe lichte tint verschijnen

Begin dit jaar heeft de gigant Nike een speciale variant van de Nike Air Force 1 uitgebracht. Samen met Nike React hebben ze namelijk een make-over gegeven aan dit iconische model. Er zijn al verschillende colorways verschenen op deze nieuwe variant. Echter zijn er tot nu toe nog maar drie colorway gereleased. Toch lijkt hier nu verandering in te komen!

De eerste drie colorways die zijn uitgekomen beschikten over een witte upper, een zwarte upper en ten slot een grijze upper. Doormiddel van de vernieuwde zool, die ontzettend comfortabel aanvoelt, zijn deze colorways niet meer weg te denken uit de huidige sneaker scene. Op dit moment kun je alle drie de colorways nog bemachtigen. Check hier hoe deze colorways er precies uitzien en bemachtig jou ideale paartje!

Nike Air Force 1 React ‘Grey’ | Closer look

Er zijn nu officiële afbeeldingen opgedoken van een nieuwe colorway op deze variant. Net zoals een van de eerste colorways zal dit een grijze colorway gaan worden. Echter oogt hij toch veel anders. Bij de al uitgekomen colorway hebben ze gekozen voor donkere tinten grijs terwijl deze colorway over hele lichte tinten beschikt. De gehele upper is dan ook aangebracht in een lichte tint grijs, dit geldt tevens ook voor de midsole. De eyestays, de outline van de Swoosh en een gedeelte op de hiel zijn wel van een donkere kleur grijs aangebracht. Daarnaast hebben ze de tongtab met een gele kleur aangebracht en hebben ze de branding met een licht blauwe kleur hierboven op geplaatst. Deze gele kleur keert ook terug op de branding van de hiel. Om de sneaker helemaal af te maken hebben ze op de voorkant en de achterkant van de outsole een donker blauwe kleur aangebracht.

Helaas kunnen we nog niet vertellen wanneer deze sneaker precies gaat uitkomen. Echter verwachten we wel dat dit binnenkort een keer gaat gebeuren. Houd onze releasekalender dan ook goed in de gaten zodat je niks mist over deze release en andere releases!


Nike Air Force 1 React 'Grey'

CT1020-100 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Images by: Nike