Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 React zal in drie nieuwe colorways verschijnen!

7 januari 2020 16:15
De Nike Air Force 1 React zal in drie nieuwe colorways verschijnen!

De Nike Air Force 1 heeft van Nike al verschillende speciale make overs gehad het afgelopen jaar. Daar heeft de Nike Air Force 1 React ook uit bestaan. Echter zijn er nog niet veel colorways uitgekomen van dit model, maar nu gaat het toch eindelijk gebeuren. Er komen namelijk drie colorways die er ongekend strak uitzien en je absoluut niet kan laten schieten. Scroll naar beneden als je benieuwd bent naar dit concept.

Er is een make over die op dit moment met de meeste colorways met kop en schouders boven iedereen uitsteekt. Dat is natuurlijk de Nike Air Force 1 Shadow. Er is zijn de afgelopen tijd al verschillende unieke kleurencombinaties verschenen en op dit moment staan er zelfs nog meer op het programma!

Nike Air Force 1 React | De details

Laten we het weer hebben over deze unieke variant. Het silhouet van de sneaker is nog altijd hetzelfde alleen hebben er wel een aantal grote veranderingen plaats gevonden. Ten eerste zien we dat, naast het feit dat dit een React variant is, ook de D/MS/X hier in terug komen. Dit zie je bij de hak van de sneaker. Daarnaast beschikt deze variant over een gigantische outline Swoosh die ervoor gezorgd dat het React effect daadwerkelijk wordt overgebracht. De eerste colorway zal in een witte kleur verschijnen met rode en zwarte details. Daarnaast komt er nog een grijze colorway met gele en blauwe details. Ten slotte hebben we de derde colorway die in een zwarte kleur zal gaan verschijnen met paarse en gele details.

17 januari 2020 is het dan eindelijk zover. Dit wordt de dag dat jij het nieuwe jaar echt goed kan beginnen. Alle drie de colorways komen dan uit. Helaas zijn er op dit moment alleen goeie foto’s van de eerste colorway bekend gemaakt, maar dat geeft helemaal niks. Scroll vooral naar beneden als je benieuwd bent naar alle drie de colorways. Houd onze releasekalender daarnaast goed in de gaten voor actuele nieuwtjes en releases.


Nike Air Force 1 React 'White'

CD4366-100 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
图1_nike耐克
图5_nike耐克
图2_nike耐克
图7_nike耐克
图6_nike耐克
Images by: m.chaopaiyizu.com

Nike Air Force 1 React 'Grey'

CD4366-002 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
Afbeeldingsresultaat voor CD4366-001

Nike Air force 1 React 'Black'

CD4366-001 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
Afbeeldingsresultaat voor CD4366-001
Images by: Nikelab.jp