Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Popcorn zijn very tasty! 🍿

8 maart 2021 18:00
De Nike Air Force 1 Popcorn zijn very tasty! 🍿

Nike serveert jullie de allerbeste popcorn! Deze lage Air Force 1 ‘Popcorn’ drop komt eraan en ze zijn very tasty!

Een tijdloos design

Nike Air Force 1’s zijn tijdloze silhouetten. Al sinds de 80’s hebben deze kicks onze harten gestolen. Deze klassieker gaat met de Popcorn colorway, terug in de tijd en om te benadrukken dat de sneakers ‘Fresh since ‘82’ zijn, hebben ze dit extra duidelijk gemaakt op de hiel van de Air Force 1 Popcorn.

Nike Air Force 1 low Popcorn

Popcorn details

Daarnaast zijn de sneakers geïnspireerd op retro bioscopen en dat is te zien aan de details. Voor het design is er gekozen voor de kleuren coconut milk, wit en university red. Het crèmekleurig ‘coconut milk’ bovenwerk creëert een vibe van smakelijke popcorn met een extra laagje boter. Om de welbekende rood met witte popcorn bak te eren, heeft het label op de tong een rood met wit gestreepte look gekregen. Daarnaast zijn er andere witte en rode details toegevoegd. De veters en de Swoosh zijn wit gemaakt. Evenals de zool en de hiel. Op de hiel staat in het donkerrood ‘NIKE’.

Air Force 1 Popcorn
Nike Air Force 1 Popcorn

De crèmekleurige overlay is gemaakt van getrommeld leer. Dit geeft de sneaker een popcorn look en textuur. Dit doet aardig wat mensen denken aan de heerlijke gepofte mais snack. De onderkant van de schoen heeft dezelfde crèmekleur als de bovenkant gekregen. De ‘Fresh since ‘82’ is in een oranje bruine kleur geborduurd en om nog meer te hinten naar de oldskool popcornbak, is de zool grondig aangepakt. De zool heeft een graphic gekregen die vol zit met knapperige popcorn. De graphic heeft een zachte retro look. De nestels (uiteinde van de veters) en de hangtag hebben een gouden kleur gekregen en de verpakking matcht mooi met de popcornbak. Het lijkt net alsof je popcorn geserveerd krijgt als vroeger.

Nike popcorn tag
By Nike
Nike Air Force 1 Popcorn shoebox

Nike Air Force 1 Popcorn release | CW2919-100

De Nike Air Force 1 Low ‘Popcorn’ dropt op 9 maart om 09:00 uur en zal verkrijgbaar zijn vanaf €119,- euro.

Nike Air Force 1 Low 'Popcorn'

CW2919-100 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders

Wil jij deze releases niet missen? Vergeet dan niet om de reminder aan te zetten of onze nieuwspagina en releasekalender in de gaten te houden voor alle updates!