Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Pixel dropt ook in een Snake colorway

25 oktober 2020 09:51
De Nike Air Force 1 Pixel dropt ook in een Snake colorway

De Air Force1 Pixel zal ook in een Snake colorway droppen. Eerder schreven we al over verschillende colorways die zullen verschijnen op deze prachtige Nike sneaker. De nieuwste Air Force variant beschikt over te gekke details! Deze kan je hieronder allemaal vinden.

De Nike Air Force 1 kennen we ondertussen al heel wat jaren. Wat begon als basketbal sneaker groeide snel uit tot een echte lifestyle sneaker. Iedereen had of heeft wel een paartje van dit iconische Nike model. Vandaag de dag zijn er verschillende varianten verkrijgbaar, zoals de Shadow, Sage en nu dus de Pixel. De laatstgenoemde krijgt er weer een prachtige colorway bij, de ‘Snake’ colorway kan je hieronder bekijken!

Nike Air Force 1 Pixel Snake | CV8481-101

Het 3D effect op de Air Force 1 Pixel geeft een nieuwe draai aan het originele Air Force Model. De sneaker beschikt over één kleur, dit is een witcrème tint. Zowel de midsole, outsole en het lederen bovenwerk beschikken over de kleur. De Swoosh en de heeltab beschikken over de ‘Snake’ colorway. Het 3D effect ontstaat door de brasning op de tong en de insole, maar ook de midsole en de uitgesneden swoosh zorgen voor het 3D effect. De midsole bestaat namelijk uit verschillende diktes en groottes, en de Air branding op de midsole kan natuurlijk niet ontbreken!

Helaas is er over de Nike Air Force 1 Pixel ‘Snake‘ nog weinig bekend. We verwachten dit paartje in 2020 bij Nike met een prijskaartje van €110,-. Voor nu kan je hieronder de sneaker checken! Als je altijd op de hoogte wil blijven kan je ons volgen op social media of de releasekalender in de gaten houden!


Nike Air Force 1 Pixel 'Snake'

CV8481-101 · Prijs vanaf €67,-

Naar alle aanbieders
Air Force Pixel Snake
Air Force Pixel Snake
Air Force Pixel Snake
Images by: Nike