Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Low ‘Ribbon’ is nu verkrijgbaar

9 juni 2020 14:24
De Nike Air Force 1 Low ‘Ribbon’ is nu verkrijgbaar

De Nike Air Force 1, wie kent deze sneaker nu niet? Het is één van de bekendste en populairste sneakers van Nike en valt haast niet meer weg te denken in onze schoenenwereld. Dit fantastische model is vanmorgen opnieuw gedropt. Dan heb ik het natuurlijk over de Nike Air Force 1 Low Ribbon ‘White’. Een tijdje geleden, toen er nog geen releasedatum bekend was, schreven wij over deze Air Force Ribbon omdat deze een speciale betekenis heeft.

De Air Force Ribbon ‘White’ staat in het teken van 4th of July, De 4th of July is Independance Day in Amerika, een nationale feestdag waarin onafhankelijkheid centraal staat. Amerika is namelijk sinds 4 juli 1776 onafhankelijk van Engeland.

Nike Air Force 1 Low Ribbon ‘White’ | CJ1377-100

De Air Force Ribbon ‘White’ heeft een wit lederen bovenwerk gekregen. Op het bovenwerk is er een marineblauwe Swoosh te zien bestaande uit getrommeld leer. Als we verder kijken zien we twee linten, een rode en een donkerblauwe, rondom de gehele sneaker lopen. De sneaker wordt afgemaakt met de welbekende witte AF1 zool. Dit alles bij elkaar creëert het thema ‘4th of July’.

De Nike Air Force Ribbon is niet alleen in een witte colorway gedropt, maar ook in een zwarte en navy colorway. De zwarte colorway heeft een zwarte basiskleur met een witte Swoosh en witte zool. De navy colorway heeft daarentegen een navy bovenwerk met een gele streep en witte Swoosh.

Deze toffe nieuwe Nike Ribbon ‘White’ colorway is vanaf nu verkrijgbaar op footlocker.nl. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €110,00 euro. Ook de andere twee colorways kun je halen op footlocker.nl. Ben je benieuwd welke sneakers er nog meer droppen deze week? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Check ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws en bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneakers.

Nike Air Force 1 Low 'White Ribbon'

CJ1377-100 · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low Ribbon 'White'

Nike Air Force 1 Low 'Navy Ribbon'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Low 'Black Ribbon'

CJ1377-001 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low Ribbon 'White'
Images by Nike