Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Low heeft een elegante look door de White/Rust Pink colorway en details

15 maart 2021 16:49
De Nike Air Force 1 Low heeft een elegante look door de White/Rust Pink colorway en details

Bruce Kilgore ontwierp in 1982 de Nike Air Force 1. Sindsdien blijft de populariteit van deze classic sneaker groeien. Er zijn dus maar een paar kleine toevoegingen nodig om je op te beuren. Lees hieronder wat Nike heeft gedaan om je op te beuren met de Nike Air Force 1 Low White Rust Pink.

Een elegante look met goud en ‘rust pink’

De Nike Air Force 1 is ondertussen uitgegroeid tot veel meer dan een basketbal schoen. Deze lifestyle sneaker kent vele variaties. Dit keer wordt de schoen in een elegant jasje gestopt. Het AF1 silhouet heeft een gladde witleren basis. Een clean basis waaraan we inmiddels al gewend zijn geraakt. Ook de tong is van leer gemaakt en bedekt in een roest-roze kleur. Deze rust pink kleur is ook te zien op de Swoosh en het lipje van de hiel. Het silhouet heeft een elegante look, door de gouden details die zijn toegevoegd. Zo is op de zijkant van het silhouet een gouden geborduurde miniatuur Swoosh te zien. Deze extra touch zien wij steeds vaker terugkomen op de Air Force 1’s. Op de tong label en hiel tab wordt meer van dit gouden borduurwerk gebruikt. Daarnaast is de gebruikelijke zilveren dubrae (vetersluiting plaatje) vervangen door een glanzende gouden dubrae. Tot slot is de binnenzool in dezelfde roest-roze kleur uitgevoerd als de Swoosh, om het ontwerp compleet te maken.

Nike Air Force 1 Low Rust Pink | CZ0270-103 | gold swoosh
Nike Air Force 1 Low Rust Pink | CZ0270-103
Nike Air Force 1 Low Rust Pink | CZ0270-103
By Nike

Release informatie | CZ0270-103

De Nike Air Force 1 Low White Rust Pink is verkrijgbaar via Nike en geselecteerde retailers en zal €100,- kosten. Helaas is er nog geen officiële releasedatum vastgesteld. Wat wij wel weten is dat de sneaker dit jaar uitkomt. Je kan de komende weken nieuws verwachten over de release. Via onze nieuwspagina en releasekalender houden wij jullie op de hoogte over deze en andere sicke releases.