Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 Low GS ‘Cherry’ komt eraan

16 maart 2020 15:09
De Nike Air Force 1 Low GS ‘Cherry’ komt eraan

De lente komt eraan! Het grauwe weer is eindelijk over en de zon begint langzaam door de wolken heen te schijnen. Met een beetje geluk zitten we over 1 a 2 maanden weer lekker in de zon te schitteren. Naast het geluk van de zon komt Nike ook met iets heel leuks aanzetten, namelijk een nieuwe Air Force 1 Low colorway! Wij Nederlanders weten als geen ander dat de lente en kersen een klassieke combinatie is. Deze volgende Nike Air Force 1 Low GS ‘Cherry’ release staat namelijk in het teken van dit heerlijke fruit.

De Nike Air force 1 bestaat dit jaar alweer 38 jaar. Sinds de release van het model in 1982 is het model eigenlijk nooit uit de mode geraakt. Wat eerst een basketbal schoen was is door de jaren heen uitgegroeid tot een waar stijl-icoon. Tegenwoordig is het model niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ook in 2020 staat het model weer met enige regelmaat in de Sneakerjagers releasekalender en we zijn blij dat we deze frisse colorway ook kunnen toevoegen.

De details

Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van een synthetisch lederen materiaal. Hierover heen zijn kersen, inclusief de blaadjes, geprint. De Swoosh is wel volledig wit gebleven. Voor het heelpad heeft Nike besloten om toch een ander materiaal te gebruiken. Een stoffen plaid materiaal is gebruikt en loopt door tot de midsole. Het materiaal heeft een geblokt kleurenpatroon in babyblauw en wit, iets wat perfect past bij de lente. Deze blauwe kleur zien we ook aan de binnenkant van de sneaker.

Als ‘kers op de taart’ is er een unieke Lace-Lock gemaakt voor deze fruitige release. De Lacelock zelf is gemaakt van een zilverkleurig ijzeren materiaal met hierover een rode swoosh en een groen blaadje wat uiteraard staat voor de kers.

Momenteel is er nog geen releasedatum bekend van deze Nike Air Force 1 Low GS ‘Cherry’. Zoals je kunt zien in de naam is het een GS-release, ofwel een kinder release. Met een beetje geluk zal deze colorway later misschien ook nog wel in grotere maten uitkomen. Check ondertussen de Sneakerjagers Releasekalender voor het laatste nieuws en updates over deze release. 

Nike Air Force 1 GS 'Cherry'

CJ4094-100 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders
Low GS 'Cherry'
Low GS 'Cherry'
Low GS 'Cherry'
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date