Skip to content
Newsfeed

De Nike Air Force 1 Low ‘Enamel Green’ voor de zomer

19 juni 2022 10:15
De Nike Air Force 1 Low ‘Enamel Green’ voor de zomer

Nike viert de 40e verjaardag van de Nike Air Force 1 Low in 2022. Om dit te vieren, brengt het Swoosh-merk een nieuw colorway uit op Bruce Kilgore’s iconische ontwerp. Check hier hoe deze nieuwe colorway er uit gaat zien.

De nieuwe Nike Air Force 1 Low komt in een ‘Enamel Green’, een pastel groene tint. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van een materiaalmix van suède, ribfluweel en leer. De groene tint contrasteert mooi met de witte veters, Swooshes en treklussen.

De finishing touch is het ‘Certified Fresh’-logo op de binnenzool en achter de tong. Er zijn nog meer Nike designs gepland onder de Certified Fresh naam. De rubberen zool van de nieuwe Air Force is uitgevoerd in een ‘Sail’ tint.

We weten nog niet wanneer het silhouet precies zal worden uitgebracht. We gaan ervan uit dat de sneaker in de komende weken, dus in de zomer van 2022, bij verschillende retailers en bij Nike verkrijgbaar zal zijn. Klik op de button om meer info over de sneaker te zien. Houd onze releasekalender in de gaten voor regelmatige updates!

Air Force