Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 krijgt twee nieuwe colorways met een super toffe upgrade

12 juli 2020 13:36
De Nike Air Force 1 krijgt twee nieuwe colorways met een super toffe upgrade

Nike is de laatste tijd erg lekker bezig met nieuwe colorways voor de Air Force 1. Ondertussen staan er al een hoop nieuwe releases gepland voor dit jaar en zelfs al een paar voor 2021. Ook dit keer is de Air Force 1 weer aan de beurt en heeft twee nieuwe colorways mogen ontvangen met te gekke details. Bekijk de sneakers hieronder!

De Nike Air Force 1 gaat al mee sinds 1982, het model werd toen ontworpen door Bruce Kilgore. In de tussentijd zijn er al meer dan 1700 colorways verschenen, waar er nog veel meer bij zullen komen. Het iconische model van Nike komt in een High, Mid en Low variant.

Nike Air Force 1 ’07 LX ‘Life Lime’ | CK6572-700

De Nike Air Force 1 LX ‘Life Lime’ heeft een bovenwerk die we normaal niet gewend zijn van dot model. Dit keer is er geen lederen bovenwerk maar een bovenwerk dat betaat uit geel canvas. De sneaker wordt afgewerkt met gekleurde naden op de sneaker. Zo is bij de toebox en de hiel een blauwe naad te zien. Op het middendeel van de sneaker zijn de kleuren rood en oranje gebruikt. Wat de sneaker helemaal compleet maakt zijn de swoosh, de branding op de tong en de hiel die ook van stof zijn.

Nike Air Force 1 '07 LX 'Life Lime'

CK6572-700 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 ’07 LX ‘Silt Red’ | CK6572-600

Ook de Nike Air Force 1 LX ‘Silt Red‘ zal een canvas bovenwerk krijgen, in een zacht roze kleur. Hier zijn de naden ook weer in verschillende kleuren te zien. Verder wordt de sneaker afgewerkt door de witte zool en de stoffen swoosh, hiel en de branding op de tong.

Nike Air Force 1 '07 LX 'Siltstone Red'

CK6572-600 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Release

Wanneer beide colorways gereleased zullen worden is nog even de vraag, maar tot die tijd kun je de foto’s hier bewonderen. Wel is er bekend dat er een prijskaartje van €110,- aan zal hangen. Als jij het eerst op de hoogte wil zijn van updates rondom deze sneaker kan je ons volgen op social media en natuurlijk kan je een kijkje nemen in de release kalender.