Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 krijgt er een rustige, maar toch opvallende colorway bij

19 augustus 2020 14:43
De Nike Air Force 1 krijgt er een rustige, maar toch opvallende colorway bij

Het klassieke en behoorlijk populaire model van Nike krijgt er een nieuwe colorway bij. De Nike Air Force 1 07 Low RS ‘Blue & Red Swoosh’ heeft een rustige uitstraling, maar wel met een paar opvallende kleuraccenten. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder.

Nike Air Force 1 07 Low RS ‘Blue & Red Swoosh’ | CT2816-100

De nieuwe colorway op de Nike Air Force 1 is voorzien van een voornamelijk wit bovenwerk dat gemaakt is van leer. Alleen de Swooshes zijn voorzien van andere kleuren. Zo heeft de Swoosh op de laterale zijde de University Red kleur gekregen. De Swooshes aan de binnenzijde zijn juist gekleurd in Photo Blue. Deze combinatie van de kleuren rood en blauw doen ons denken aan het glitch effect. Naast rood en blauw zijn ook nog kleine zwarte details te vinden op de sneaker. Op het bovenwerk vind je zwart terug in de Nike branding, maar zwart is ook gebruikt om de outsole duidelijk te scheiden van de midsole.

Er is helaas nog geen releasedatum bekendgemaakt, dus we zullen nog even geduld moeten hebben. Check in de tussentijd hieronder de afbeeldingen en blijf vooral onze releasekalender in de gaten houden voor de laatste info!

Nike Air Force 1 RS 'Blue & Red Swoosh'

CT2816-100 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders