Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 krijgt een ‘Iridescent’ verwijderbare Swoosh

23 maart 2020 17:28
De Nike Air Force 1 krijgt een ‘Iridescent’ verwijderbare Swoosh

Nike komt met een nieuwe variant op de Nike Air Force 1. De sneakers krijgt een heel belangrijk detail, namelijk een verwijderbare Swoosh in een ‘Iridescent’ kleur. Deze wil je absoluut niet missen voor de zomer!

De Nike Air Force 1 is in de jaren ’80 tot leven gebracht door ontwerper Bruce Kilgore. De sneaker is al in meer dan 1700 colorways uitgebracht en daarom is er ontzettend veel keus aan kleurencombinaties. De sneaker is een echte klassieker en stond zelfs in Amerika op plek 2 van best verkochte sneakers. Een echte favoriet voor onze sneakerfreaks dus! Sinds zijn lancering is er niet veel veranderd aan het design, het is altijd hetzelfde plaatje gebleven.

Nike Air Force 1 Zipper Swoosh | Closer Look

Deze sneaker zal verkrijgbaar zijn in twee colorways. Een witte en een zwarte. De eerste colorway heeft een overall witte kleur gekregen. Aan de binnenzijde van de sneaker bevindt zich een zwarte Swoosh, terwijl aan de buitenkant een verwijderbare ‘iridescent’ Swoosh zit door middel van een rits. De tweede colorway beschikt een overall zwarte kleur. Daarbij is de verwijderbare Swoosh glimmend zilver, met aan de binnenzijde een witte Swoosh. De sneakers zijn gemaakt van stevig leer met aan de binnenkant textiel. Op beiden colorways zit nog een leuk detail, namelijk op het medaillon staat groot ‘Air’ in zilveren letters. Met deze sneakers ben je helemaal klaar voor de zomer.

De sneakers worden nog verwacht in 2020, maar een exacte datum is nog niet bekend. Wij hopen hier binnenkort meer over te weten, houd in de tussentijd onze releasekalender in de gaten voor de laatste sneakerreleases. Deze Nike Air Force 1 Zipper Swoosh zal verkrijgbaar zijn op Nike.com vanaf €120,-. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.

Nike Air Force 1 Zipper Swoosh 'White'

CW6558-100 · Prijs vanaf €142,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike

Nike Air Force 1 Zipper Swoosh 'Black'

CW6558-001 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike