Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 komt met een uitgesneden Swoosh

24 juni 2020 19:56
De Nike Air Force 1 komt met een uitgesneden Swoosh

De Nike Air Force 1 zal nooit uit de mode gaan. Het bijna 40 jaar oude model is tot de dag van vandaag nog steeds een van de meest populaire sneaker silhouetten. Door de jaren heen zijn er al vele nieuwe colorways en varianten uitgekomen. Bij deze nieuwe variant van de Air Force 1 is de Swoosh eruit gesneden.

Nike Air Force 1 ‘Cut Out’ | CZ7377-100

De Nike Air Force 1 ‘Cut Out Swoosh’ houd zich erg aan de OG release van de sneaker. Het bovenwerk is geheel gemaakt van wit leer met wat extra details. Een van de grootste details is uiteraard de Swoosh die uit de sneaker is gesneden. Het materiaal dat onder de Swoosh zit is gemaakt van dik zwart mesh. Op de zijkant van de hiel staat nog de tekst “AIR FORCE 1” en bied zo als een mooi extraatje. Het bovenwerk rust zoals gewoonlijk op de klassieke Air Force 1 zool die dit keer weer helemaal in het wit is gekleurd.

Release

Er is nog geen exacte releasedatum bekend gemaakt van de Nike Air Force 1 ‘Cut Out Swoosh’, maar deze wordt de aankomende weken wel verwacht via Nike.com. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike Air Force 1 'Cut-Out'

CZ7377-100 · Prijs vanaf €403,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Cut Out Swoosh'
Air Force 1 'Cut Out Swoosh'
Air Force 1 'Cut Out Swoosh'
Air Force 1 'Cut Out Swoosh'
Images by Nike