Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 “Jester” WMNS in een nieuwe colorway!

22 juni 2018 10:47
De Nike Air Force 1 “Jester” WMNS in een nieuwe colorway!

Aan het begin van dit jaar introduceerden Nike en de Jordan de ‘Reimagined’-collectie. Die twee van de meest iconische sneakers aller tijden in de collectie had: de Air Force 1 en de Air Jordan 1, opnieuw ontworpen door vrouwen. Hoewel niet alle sneakers in die collectie geliefd waren, had de Air Force 1 “Jester” wel een goede indruk achter gelaten. Daarom komt die nu terug in een nieuwe colorway!

Het model van de Air Force 1 blijft redelijk hetzelfde, dat is misschien ook waarom de AF1 Jester wel populair was. Wat er anders is aan dit model is dat de Swoosh van zijn normale plek is weggehaald, en verplaatst is naar onder. Waardoor de helft van de Swoosh over de zool heengaat. Op de plek waar de Swoosh normaal zit staan wel een stippel lijn waardoor de schoen een ‘deconstructed’ uiterlijk heeft. Ook zit er een label aan de zool, aan de kant van de hiel. Het label lijkt op een label dat normaal te zien is aan de binnenkant van Nike kleding. Boven de gebruikelijke Air Force 1 stiksels die verwerkt zijn in de zool, zien we ook een extra rand daarboven met stiksels. Door al deze details lijkt de look wel een beetje geïnspireerd te zijn op de populaire deconstructed trend van Nike x Off-White.

De colorway die gebruikt wordt deze keer is White/Royal blue. De upper van de schoen is vrij rustig en de sneaker bestaat voor het grootste deel uit White. Alleen de rand van de outsole en de Swoosh zijn bedekt in Royal Blue. Er is nog geen officiële releasedatum bekend dus houd onze pagina in de gaten voor eventuele updates!


Nike Air Force 1 Jester WMNS

Verwachte prijs: €130,-
Colorway: White/Royal Blue
Stylecode: AO1220-104