Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 GORE-TEX ‘Summer Shower’ komt eraan

9 april 2021 17:30
De Nike Air Force 1 GORE-TEX ‘Summer Shower’ komt eraan

Deze zomer breidt Nike zijn GORE-TEX lijn weer verder uit. Dit doen ze door middel van de volledig witte Nike Air Force 1 Low GORE-TEX ‘Summer Shower’. Lees hieronder alles over deze nieuwe sneaker die perfect past bij elk seizoen.

GORE-TEX

GORE-TEX staat bekend om zijn ventilatie en waterdichtheid. Dit komt door de super kleine gaatjes die in het materiaal zitten. Deze gaatjes zijn te klein om water door te laten, maar zijn wel weer groot genoeg om lucht en waterdamp buiten te krijgen. De sneaker is dus erg goed geventileerd, waardoor je geen zweet of natte voeten kunt krijgen. Hierdoor is de schoen ideaal voor elk soort weer. Het materiaal wordt onder andere ook veel gebruikt door merken als bijvoorbeeld The North Face.

Nike Air Force 1 Low GORE-TEX | DJ7968-100

De Nike Air Force 1 Low GORE-TEX ‘Summer Shower’ heeft een geheel wit bovenwerk dat is gemaakt van leer. Dit zie je onder andere terug bij de hak en teen van de schoen. De underlays van deze sneaker zijn gemaakt van mesh. Het GORE-TEX materiaal is weer terug te vinden in de voering en dit zorgt er dus voor dat je geen natte voeten kunt krijgen.

De sneaker heeft ook een aantal subtiele details. Zo is de GORE-TEX branding gestikt om de hak. Ook vind je de GORE-TEX branding terug op de tong. Daarnaast heeft deze sneaker ook een vetersysteem met vetersluiting.

Nike Air Force 1 GORE-TEX 'Summer Shower'
Air Force 1 Summer Shower
Summer Shower
Nike GORE-TEX
Nike Air Force

De Nike Air Force 1 Low GORE-TEX ‘Summer Shower’ is een echte zomerse colorway die binnenkort uit zal komen. De sneaker zal te koop zijn bij Nike en bij andere retailers. De sneaker zal een prijskaartje krijgen van € 150.

Nike Air Force 1 Gore-Tex 'Summer Shower'

DJ7968-100 · Prijs vanaf €200,-

Naar alle aanbieders

Ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort allemaal nog meer uit komen? Bekijk dan onze releasekalender. Hier vind je alle sneaker releases voor de komende tijd. Volg Sneakerjagers daarnaast ook op Instagram voor meer sneaker nieuwtjes en content.