Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 GORE-TEX® krijgt weer nieuwe colorways

29 september 2020 17:50
De Nike Air Force 1 GORE-TEX® krijgt weer nieuwe colorways

De Nike Air Force 1 GORE-TEX® is perfect voor het herfst seizoen. Je voeten blijven altijd droog en warm door de GORE-TEX® technologie die is verwerkt in de sneaker. Vorig jaar kwam de Nike Air Force 1 GORE-TEX® uit in 4 colorways en dat lijkt voor dit jaar ook het aantal te zijn.

De Nike’s komen in een zwart, olive groen, bruin en creme kleurig. De GORE-TEX® sneaker worden zo gemaakt, dat je voeten droog blijven. Het materiaal in de sneaker is zo gemaakt dat er geen waterdruppel doorheen komt, maar laat wel waterdampen uit. Dit in combinatie met het stevige materiaal op het bevonwerk, zorgt voor altijd droge en warme voeten. Met deze sneakers komt je de koude maanden zeker door!

Alle drie de sneakers hebben leren en textiel materialen. De zwarte en groene colorway is al een bekende. Vorig jaar was deze ook te zien op de sneaker. Dit keer heeft het wat kleine aanpassingen. Bij de zwarte colorway, is nu ook de gehele zool zwart. De oranje details zijn vervangen door zwart en wit. De olijf groene colorway van vorig jaar, is dit keer donkerder en heeft meerdere tinten. Waar de sneaker aan de achterkant erg donker groen is, zien we de olijf groene kleur aan de voorkant meer terugkomen. De wit verkleurde zool maakt deze sneaker af. De bruine colorway heeft twee tinten die verdeeld zijn over de materialen. Zo is het bruine leer op de sneaker donkerder van kleur dan het bruine canvas op de sneaker. De upper staat op een ‘sail’ kleurige midsole met weer een donker bruine outsole. Als laatst hebben we een volledig nieuwe colorway. De creme kleurige, ‘sail’ sneaker is ook gemaakt van leer en textiel. Het geeft de Air Force een stoere maar clean uitstraling. De sneaker heeft een bruin, rubberen zool.

Wanneer de sneaker exact uit komt weten we nog niet. Wel verwachten we hem in de maand oktober al. De sneaker komt op Nike voor €140. Houd onze sneaker release kalender in de gaten. Hier verschijnt ook de release datum!

Nike Air Force 1 GORE-TEX® 'Black'

CT2858-001 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 GORE-TEX

Nike Air Force 1 GORE-TEX® 'Olive'

CT2858-200 · Prijs vanaf €113,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 GORE-TEX

Nike Air Force 1 GORE-TEX® 'Brown'

CT2858-201 · Prijs vanaf €101,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 GORE-TEX® 'Sail'

DC9031-001 · Prijs vanaf €177,-

Naar alle aanbieders