Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 gaat een ‘Triple Red’ colorway ontvangen

27 januari 2020 12:30
De Nike Air Force 1 gaat een ‘Triple Red’ colorway ontvangen

De Nike Air Force 1 wordt gezien als een van de populairste modellen van de gigant Nike en dat gaat binnenkort ook zeker niet veranderen. Ditmaal heeft Nike iets speciaals voor dit model is petto. Ze gaan namelijk een klassieke colorway op de sneaker plaatsen. Hert zal een subtiele kleurpatroon worden die toch ontzettend opvallend is. We hebben het namelijk over de ‘Triple Red’ colorway!

Nike Air Force 1 Low ‘Triple Red’ | CW6999-600

Zoals de naam al doet vermoeden gaat de sneaker van top tot teen een rode kleur ontvangen. Zowel de upper als de zool en de binnenkant zullen in dezelfde kleur rood verschijnen. Scroll vooral even naar beneden voor officiële foto’s als je wilt ontdekken of dit paartje echt iets voor jou is.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt, maar naar verwachting gaat deze binnenkort wel komen. Daarnaast verwachten we dat er een prijskaartje aan komt te hangen van €110,-. De kans is tevens groot dat dit paartje als warme broodjes over de toonbank zal gaan vliegen. Daarom is het belangrijk dat je onze releasekalender zodat je niks mist over deze release en andere releases!


Nike Air Force 1 '07 'Triple Red'

CW6999-600 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low Triple Red CW6999-600 Release Date
Triple Red
Triple Red
Triple Red
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Images by: Nike