Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 ’07 LV8 Suede komt in ‘Black/Gold’ colorway

17 november 2020 09:58
De Nike Air Force 1 ’07 LV8 Suede komt in ‘Black/Gold’ colorway

Maak je klaar voor de Nike Air Force 1 ’07 LV8 ‘Black/Gold’, de sneaker zal namelijk zeer binnenkort droppen. Dit jaar hebben we al heel wat goede colorways voorbij zien komen op de Air Force 1 en op 21 november kan daar de ‘Black/Gold’ colorway aan toegevoegd worden!

De Nike Air Force kennen we al heel wat jaren. De sneaker kwam op de markt voor het basketbal maar groeide al snel uit tot een echte lifestyle sneaker. Vandaag de dag kunnen we dit prachtige Nike model ook niet meer wegdenken. Bijna iedereen is wel in het bezit van een prachtige colorway van deze sneaker.

Nike Air Force 1 ’07 LV8 ‘Black/Gold’ | DH2473-001

De Nike Air Force 1 ’07 LV8 ‘Black/Gold’ beschikt over een zwart suede upper. Deze wordt compleet gemaakt met gouden details op de heeltab en de branding op de tong. De Swoosh krijgt een te gekke twist, deze bestaat namelijk uit lak leer met een hexagon nike reliëf. Kortom een prachtige colorway!

Aanstaande zaterdag 21 november is het dan eindelijk zover, dan kan je de Nike Air Force 1 ’07 LV8 ‘Black/Gold’ scoren bij Nike en geselecteerde Nike retailers. Er zal een prijskaartje aanhangen van €120. Hieronder kan je niet alleen de sneaker checken, maar vind je ook de link naar de volledige storelist. Er staan nog meer releases voor je klaar, deze vind je in de releasekalender. Volg ons op Instagram om altijd op de hoogte te blijven!

Nike Air Force 1 '07 LV8 'Black/Gold'

DH2473-001 · Prijs vanaf €190,-

Naar alle aanbieders
Air Force Black Gold
Air Force Black Gold
Air Force Black Gold
Air Force Black Gold
Images by: Size?