Skip to content
Brand

De nieuwste trend stijlen van New Balance

12 maart 2023 10:35
De nieuwste trend stijlen van New Balance

Ben je op zoek naar een aantal nieuwe, trend stijlen rond sneaker en streetwear? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op de officiële website van New Balance. Daar vind je veel populaire sneakers, kleding en accessoires in verschillende colorways. We hebben hieronder een paar van de actuele New Balance highlights en trends voor je klaargezet die je niet mag missen.

550

De New Balance 550 heeft in 2021 een absolute comeback gevierd. Het is een populair trendmodel met talloze nieuwe colorways en dus een must in elke sneakercollectie. De hype rond het paar is niet ongegrond. Het tijdloze design en het duurzame kunstleren materiaal maken hem tot de perfecte dagelijkse metgezel en de frisse UNC colorway rond elke outfit perfect af.

New Balance 550 side few
New Balance
New Balance 550 Rückansicht

Achiever Tech Fleece

Deze jas is het perfecte item om je te ondersteunen tijdens jouw trainingen. Dankzij het waterafstotende materiaal kun je het bij regen en zonneschijn dragen. Het is zowel praktisch als stijlvol, en het is ook nog eens milieuvriendelijk.

Frau mit Rosa Jacke von New Balance
Detailfoto Rosa Kaputzenjacke mit New Balance Logo

327

Er is enige tijd verstreken sinds deze sneaker in 1970 zijn hardloopdebuut maakte en sindsdien heeft hij zich gevestigd als een populair trendmodel. Het ontwerp, dat destijds werd gevierd als een innovatie, inspireert vandaag de dag nog steeds veel mensen met zijn strakke uiterlijk. Het edgy redesign van het sleehak-silhouet met groot logo en omringende cleated zool brengt een frisse touch en moderne stijl aan de hardloopschoen.

New Balance 327 beige Seitenansicht
New Balance 327 beige Froschperspektive

Athletics Sports Club French Terry Crewneck

Deze trui is comfortabel en de perfecte basis voor een chille alledaagse look. Het 100% materiaal en de licht oversized stijl maken hem comfortabel om te dragen.

Mann mit Grünem Sweater mit weißer schrift
Nahaufnahme grüner Sweater weiße Schrift rotes New Balance Logo

9060

De futuristische stijl van deze kick en het op innovatie gerichte ontwerp geeft de bekende modellen van de ’99X-serie’ een make-over. Dit maakt het een absolute must-have voor iedereen die iets nieuws wil zonder af te zien van de beproefde ABZORB en SBS dempingssystemen in de tussenzool.

Seitenansicht weißer New Balance 9060
Rückansicht weißer New Balance 9060

Uni-ssentials Warped Classics Cotton Jersey T-Shirt

Dit shirt van katoenen jersey heeft een uniseks pasvorm en is gemakkelijk te combineren en te stylen zoals je zelf wilt. De losse pasvorm zorgt voor een ontspannen casual look.

Junge und Mädchen mit schwarzem New Balance Shirt
Nahaufnahme Schwarzes New Balance Shirt mit blauer Schrift

5740

Met de ‘574’, New Balance lanceerde een bestseller. Met de 5740 werd een nieuw legendarisch ontwerp toegevoegd aan de functionele mix van off-road en straatschoen. Iets chunkier dan het origineel, het model heeft een unieke tussenzool met een dikke spatbord en oogjes afgewerkt met golvende trim.

rosa New Balance 5740 Seitenansicht
rosa New Balance 5740 Rückansicht

MADE in UK 991v1

Deze allrounder heeft de kenmerkende ABZORB tussenzool en een stevig bovenwerk van varkensleer. Deze variant van de klassieker is verkrijgbaar in twee seizoenskleuren in een sizerun voor heren. Het model is een van de MADE UK sneakers, die allemaal worden gemaakt in Flimby, Cumbria, UK. Deze ontwerpen staan voor een bijzondere cultuur en stijl.

blauer New Balance 991v1 Seitenansicht
blauer New Balance 991v1 Froschperspektive

610v1

Met dit model heb je een functionele schoen die je zelfs op uitdagend terrein veilig naar je bestemming brengt en er tegelijkertijd stijlvol uitziet. De ‘C-CAP’ demping biedt ondersteuning en het bovenwerk van suède en mesh zorgt voor ultiem comfort zodat zelfs inspannende, lange dagen geen probleem zijn.

brauner Geländeschuh Seiitenansicht
brauner Geländeschuh Rückansicht

1906R

De herensneaker uit het oprichtingsjaar van het merk heeft de wereld van hardloopschoenen altijd geïnspireerd. De schokabsorberende ‘N-energy buitenzool’ met ‘Stability Web’ ondersteunen de voet bij elke stap. In combinatie met de ‘ACTEVA LITE tussenzool’ en de ‘ABZORB SBS hieldemping’ die extra stabiliteit bieden en de schoen comfortabel maken, laat hij niets te wensen over. Tegenwoordig is de schoen ook al lang een populaire metgezel in streetstyle.

Grüner New Balance Sneaker Sidefew
grüner New Balance Sneaker Froschperspektive

Op de officiële New Balance website kun je nog veel meer nieuwe stijlen, trendy stukken en kleurstellingen verwachten. Het is zeker de moeite waard om het nieuwe assortiment te bekijken.

Voor iedereen die meer wil lezen over New Balance en de huidige trends, hebben we nog veel meer artikelen op onze nieuwspagina waar je alles over het onderwerp kunt vinden.