Skip to content
Upcoming

De speciaal ontwikkelde Air Jordan Delta komt snel uit

4 mei 2020 11:52
De speciaal ontwikkelde Air Jordan Delta komt snel uit

De Air Jordan Delta, de sneaker die voorzien is van handgemaakt comfort gecombineerd met de nieuwste hightech inovatie heeft eindelijk een releasedatum gekregen. Er was bekend gemaakt dat er drie colorways zouden uitkomen, en nu weten we eindelijk de releasedatum van de ‘Vanchetta Tan’. En die zal sneller uitkomen dan je denkt, want we hoeven nog maar even te wachten. Zaterdag 9 mei dropt het paar, lees snel verder voor alle informatie.

Air Jordan is altijd bezig met ontwikkeling, het duurde niet heel lang voordat er weer nieuwe modellen op de markt kwamen. Inmiddels zijn er al 33 andere (signature) modellen uitgegeven. Het begon allemaal in 1984, toen maakte de eerste Air Jordan zijn debuut en is sindsdien niet meer weg te denken uit de sneaker wereld. De verschillende modellen hebben al veel colorways gekregen en ook veel samenwerkingen met grote namen mogen meemaken. En dit zal voorlopig niet klaar zijn.

Air Jordan Delta ‘Vachetta Tan’ | CD6109-200

De Jordan Delta heeft een zachte ondersteuning met responsieve demping zodat ze je het beste van twee werelden bieden. De sneaker heeft een handschoenachtige pasvorm die bij elke stap beter wordt, en vormt een unieke pasvorm voor je voeten. Het lichtgewicht materiaal bovenop de sneaker past zich aan elke stap aan. Deze colorway is voorzien van de Vachetta Tan en Light Cream.

Release info

Nog heel even wachten dus, want aanstaande zaterdag 9 mei 2020 zal de Air Jordan Delta ‘Vachetta Tan’ droppen. De sneaker zal om 09:00 uur online staan, dus wees er op tijd bij. Het paar zal bij Nike en Nike retailers verwacht worden vanaf 130,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Air Jordan Delta 'Vachetta Tan'

CD6109-200 · Prijs vanaf €36,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike