Skip to content
Upcoming

De nieuwste Off-White™ x Nike Air Force 1 ‘University Gold’ is on the way!

8 maart 2021 20:35
De nieuwste Off-White™ x Nike Air Force 1 ‘University Gold’ is on the way!

Al sinds 2017 genieten wij van Virgil Abloh’s vernieuwende Swoosh-lijn. De sneakers zijn vernieuwend, speels en invloedrijk gebleken. Zijn nieuwe Off-White x Nike Air Force 1 creatie is wederom zeer uitgesproken. Deze release zal worden uitgebracht in de colorway University Gold.

Off-White™ x Nike Air Force 1

Virgil Abloh is een Amerikaanse ontwerper, ondernemer en dj. In 2012 richtte hij het label Off-White op en vijf jaar later was zijn eerste Off White x Nike collaboration. Dit is niet de eerste keer dat Abloh zijn draai geeft aan het Air Force 1 silhouet. De laatste Nike Air Force 1 x Virgil Abloh samenwerking vond plaats in 2019. Nu komt hij terug met een nieuwe versie van de ‘University Gold’.

Via Instagram hebben wij een betere kijk kunnen krijgen op de University Gold kicks. Virgil Abloh heeft het paar speciaal gesigneerd voor basketballer LeBron James. Daarnaast is LeBron bij de NBA All-Star 2021 gespot met de onuitgebrachte sneakers. Check hier alvast de eerste beelden van de sneakers.

Off-White lebron james
Off-White lebron james

Op de tussenzolen van de sneakers voor Lebron staat “BLACK LIVES MATTER”, “LE BRON” en “VIRGIL WAS HERE”. Verder is de constructie niet veel veranderd. Ze zijn vrij identiek aan de eerdere Off White x Nike Air Force 1 colorways. Het bovenwerk van de sneaker heeft de kleur University Gold gekregen en de Metallic zilveren Swoosh is geaccentueerd met zwarte contrasterende stiksels. Dit maakt de Swoosh extra opvallend. De Nike x Off-White sneakers zullen worden geleverd met de kenmerkende leren ritssluiting en Off-White branding.

Off-White x Nike Air Force 1 release | DD1876-700

Virgil Abloh’s Off-White x Nike Air Force 1 Low ‘University Gold’ dropt in juli 2021 en zal verkrijgbaar zijn vanaf €150,- euro.

Off-White x Nike Air Force 1
By House of heat

Wil jij deze release niet missen? Houdt dan onze nieuwspagina en releasekalender in de gaten voor alle updates!